Kirjoitettu 25.1.2019

Valtuustoryhmämme järjestäytyminen 2019

Perussuomalaisten Oulun valtuustoryhmän järjestäytymiskokouksessa valittiin kuluvalle vuodelle toimihenkilöitä seuraavasti:

Puheenjohtajana toimii DI Juha Vuorio. Varapuheenjohtajana tradenomi ja kansanedustajan avustaja Jenna Simula. Siheerinä toimii osastosihteeri Mia Pelkonen.

Onnea valituille.

Muut valtuustoryhmän jäsenet ovat: valtuutetut Sebastian Tynkkynen, Ville Vähämäki ja Annemari Enojärvi sekä varavaltuutetut Veijo Väänänen, Jani Törmi, Krista Silegren, Janne Koskela sekä Pekka Hetta.

Kirjoitettu 25.1.2019

Vuoden 2019 toimihenkilömme

Oulun Perussuomalaisten toimihenkilöt vuodelle 2019 ovat yhdistyksen syyskokouksen ja hallituksemme järjestäytymiskokouksen valintojen perusteella seuraavat:

Puheenjohtajana toimii Lare Inkala, varapuheenjohtaja Jani Törmi.

Muina hallituksen jäseninä ovat Aaro Paakkari, Seppo Paakkari, Esa Paloniemi, Mia Pelkonen, Arja Suuronen ja Juha Vuorio.

Joista Mia Pelkonen toimii sihteerinä, Esa Paloniemi tiedottajana sekä Seppo Paakkari tapahtumatoimikunnan puheenjohtajana. Esa Paloniemi on myös hallituksen edustaja valtuustoryhmässämme.

Taloudenhoitajaksi valittiin Raimo Rautiola ja ATK-vastaavaksi Petri Salo.

Onnea kuluvalle kaudelle!

Kirjoitettu 6.1.2019

Piirihallituksemme henkilövalinnat

Perussuomalaisten Pohjois-Pohjanmaan piirihallituksen tiedote 5.1.2019

Perussuomalaisten Pohjois-Pohjanmaan piirihallitus piti vuoden 2019 järjestäytymiskokouksen puheenjohtajansa Ahti Moilasen johdolla Oulussa 5.1.2019. Kokouksessa valittiin muun muassa varapuheenjohtajat, piirisihteeri ja toiminnanjohtaja.

Ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin Juha Vuorio Oulusta. Toiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin Pasi Brotkin Muhokselta. Kolmanneksi varapuheenjohtajaksi valittiin Seppo Paakkari Oulusta. Piirisihteeriksi valittiin Mia Pelkonen Oulusta. Toiminnanjohtajaksi valittiin Tuomas Okkonen Limingasta.

Kokouksessa tehtiin muutoksia kansanedustajaehdokkuuksiin. Toiminnanjohtajaksi valittu Okkonen ilmoitti luopuvansa kansanedustaehdokkuudesta. Okkosen tilalle kansanedustajaehdokkaaksi valittiin Riikka Juntunen Utajärveltä. Perussuomalaiset ovat julkistaneet Oulun vaalipiirin alueelta 17 kansanedustajaehdokasta. 18 ehdokas julkistetaan 20.1.2019.

Perussuomalaisten 17 julkistettua kansanedustajaehdokasta ovat:

Eila Aavakare Kajaani

Mika Antikka Oulainen

Eero Erkkilä Nivala

Janne Halunen Kempele

Tarmo Hirvelä Ylivieska

Olli Immonen Oulu

Lare Inkala Oulu

Riikka Juntunen Utajärvi

Tapio Lämsä Kuusamo

Sami Pihlajamaa Suomussalmi

Ville Rauhio Muhos

Jenna Simula Oulu

Arja Suuronen Oulu

Sebastian Tynkkynen Oulu

Jani Törmi Oulu

Juha Vuorio Oulu

Ville Vähämäki Oulu

 

Lisätietoa antaa: Tuomas Okkonen, toiminnanjohtaja, puh . 045 197 6322

 

 

 

 

 

 

 

 

Kirjoitettu 21.12.2018

Talousarviopuheemme vuodelle 2019

Kiitos puheenjohtaja, lyhyesti muutama sana ja nosto näistä talousasioista,

meillä on pitkän myönteisen väestökehityksen tilanne hidastumassa. Tähän liittyen nyt saavutettu sopu erityisesti noista varhaiskasvatuksen ryhmäkokoasioista on erittäin tärkeä, jolloin voimme tuoda myönteisen viestin lapsiperheille ja sellaisiksi aikoville.

Nuorten muutkin palvelut, ensi sijassa koulut ja näiden oheispalvelut tulee turvata sillä tavoin, että se tuo myönteisen viestin lapsiperheille pysyä ja tulla tänne.

Sen sijaan ikääntyvien määrä tulee jatkossa kasvamaan, johon pitää varautua tuleepa maakunta- ja sote -uudistus taikka ei. Tämä tarkoittaa suurta panostusta vanhusten palveluihin, jotta voimme tarjota heille arvokkaan vanhuuden.

Maakuntauudistuksen viivästämisen vuoksi kannustamme jatkamaan yhteisteistyön syventämistä esimerkiksi sairaanhoitopiirin kanssa, jolloin opitaan löytämään yhdyspinnassa parhaimmat tavat palvella alueen asukkaita.

Suurin haaste terveydenhoitopuolella on hoitoon pääsy, tähän on kiinnitettävä runsaasti huomiota.

Myönteinen työllisyyskehitys näkyy monella tavalla talousluvuissa sekä yleisessä hyvinvoinnissa elinvoimaisuutta edistävänä, ainakin verrattuna päinvastaiseen tilanteeseen,

Kannustammekin meitä kaikkia kaupungin erilaisia toimijoita edistämään yritysten perustamista ja helpottamaan yritysten toimintaa, toki siten että palkat pitäisi pystyä maksamaan liiketoiminnan tuotoilla. Ryhmästämme tuleekin yksi esitys aluetalouden edistämiseksi eräältä alueelta.

Tällaisia keinoja on runsaasti yleisen kiinteistöveroprosentin alentamisesta kaikenpuoliseen byrokratian helpottamiseen, toki kaupunki voi myös miettiä keinoja auttaa työttömiä kohtaamaan avoimia työpaikkoja. Tässä on suuri haaste jos maakuntauudistus toteutuu, koska elinvoimapalvelut ovat uudistuksessa jäämässä maakunnan hoidettavaksi, eivät kuntien.

Vaikka velanottoa ei viime vuosina ole ollutkaan, ei tule tuudittautua tähän tilanteeseen, vaan opetella entistä paremmin hyödyntämään kaupungin työntekijöiden osaamista palvelurajapinnoissa, ja kehittämällä ennakkoluulottomasti tälläkin tavalla toimintaamme.

Nyt pystyimme tekemään talousarvion ilman verojen nostamisia, jos opimme toimimaan tehokkaammin, on tämä mahdollista myös tulevaisuudessa, mieluummin tietenkin niin että voimme tarjota palvelut ja pystyä laskemaan veroja, kuten asumisen kiinteistöveroa, tällaisista uskomme syntyvän myönteistä kierrettä.

Toivotamme hyvää yhteistyötä kaikkien osapuolten kesken vuodelle 2019!

Lisätietoja: Juha Vuorio, puh 040 500 6955

Kirjoitettu 3.7.2018

Hae ehdokkaaksi eduskuntavaaleihin

Onko sinulla voimakas halu tehdä Suomesta parempi paikka ja tunnettuutta kerätä luottamusta äänestäjien keskuudessa?

Saatat olla etsimämme henkilö. Ilmoita itsesi tai vinkkaa tuttu ehdokkaaksi eduskuntavaaleihin. Kerro meille, miksi juuri sinä olisit loistava eduskuntavaaliehdokas!

Eduskuntavaaleissa Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunta muodostavat yhdessä Oulun vaalipiirin. Perussuomalaiset asettavat 18 ehdokasta. Viime eduskuntavaaleissa ehdolle asetettiin 6 oululaista kansanedustajaehdokasta. Oulun Perussuomalaiset esittää Pohjois-Pohjanmaan piirille ehdokkaat Oulusta.

Jos ehdokkuus kiinnostaa, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen: oulu.perussuomalaiset@nullgmail.com

Terveisin,
Oulun Perussuomalaisten hallitus

Kirjoitettu 27.4.2018

6 perussuomalaista läpi Arinan edustajistovaaleissa!

Arinan edustajistovaalien tulos on julkaistu. 65-henkiseen edustajistoon valittiin 6 perussuomalaista. Oulun Perussuomalaisista läpi pääsivät:

Väänänen Veijo, Oulu
Tynkkynen Sebastian, Oulu
Enojärvi Annemari, Oulu

Lisäksi muista kunnista Arinan edustajistoon valittiin 3 perussuomalaista:

Kivioja Eila, Sodankylä
Plaketti Anu, Muhos
Spets Jari, Utajärvi

Vaalituloksen kokonaisuudessaan pääset katsomaan täältä [linkki]. Oulun Perussuomalaiset kiittää kaikkia äänestäneitä suuresta luottamuksesta!

Kirjoitettu 1.4.2018

Arinan edustajistonvaalien perussuomalaiset ehdokkaat Oulussa

Osuuskauppa Arinan omistavat reilut 164 000 asiakasomistajaa. Joka neljäs vuosi asiakasomistajat valitsevat Osuuskauppa Arinalle edustajiston, joka käyttää omistajien ääntä sen hallinnossa. Osuuskauppa Arinan järjestää edustajiston vaalit 3.-18.4.2018.

Seitsemän perussuomalaista Oulussa on asettunut ehdolle vaaliin:

Annemari Enojärvi, n:o 7
Janne Koskela, n:o 34
Lauri Mäkelä, n:o 50
Sebastian Tynkkynen, n:o 89
Ville Ruotsalainen, n:o 69
Juha Vuorio, n:o 94
Veijo Väänänen, n:o 97

Muistathan käyttää ääntäsi. Voit äänestää sähköisesti täällä [linkki].

Lisätietoa löydät vaalisivuilta [linkki].

Kirjoitettu 5.3.2018

Ryhmäpuheemme kaupunkistrategian käsittelyssä 26.2.2018

Eräs kuntalain valtuustolle antama tärkeä tehtävä on strategiasta päättäminen. Tämä työ tehdään yleensä uuden valtuuston alkuvaiheessa.

Valmistelujen ja ryhmätöiden pohjalta visioksemme on muotoutumassa Valovoimainen Oulu.

Viime vuosikymmeninä Oulu ja Oulun seutu ovat kuuluneet Suomen parhaiten menestyneisiin alueisiin. Katsottiinpa tätä sitten väkiluvun, menestyneiden yritysten, alueen liike-elämän keskuksena olemisen, koulujen ja oppilaitosten, korkean teknologian tai yliopiston menestyksen kannalta.

Erityistä parantamista puolestaan on esimerkiksi työllisyydessä ja syrjäytymisen ehkäisyssä. Toki kaupungin taloudenpidon tulee olla myöskin tasapainossa.

Esitetyssä strategiassa nämä yhdistyvät hyvin lauseeseen: ”Vuonna 2026 Oulu on pohjoisen kestävästi kasvava keskus”. Tämä visio on haasteellinen, koska tiedämme että kasvu ei ole mikään luonnonlaki, vaan erityisesti tästä eteenpäin kasvu sekä hyväntuulinen ja innovoiva ilmapiiri täytyy ansaita kaupungin jatkuvan kehittämisen ja ihmisistä huolehtimisen kautta.

Arvot Rohkeus, Reiluus ja Vastuullisuus ovat osoittautuneet kestäviksi periaatteiksi, joista on syytä pitää edelleen kiinni.

Oulu on tunnetun historian ajan ollut osa kansainvälistä verkostoa, ja tämän näemme myös Oulun tulevaisuuden suuntana. Oulun tunnettuvuutta tuleekin kehittää ja ylläpitää sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Toki tämä onnistuu vain jos Oulu ansaitsee sen teoillaan ja olemuksellaan. Alueen epävirallisena pääkaupunkina meillä on erityinen vastuu alueen kulttuurin ja kulttuuriperimän sekä luonnonarvojen ylläpitämisessä ja kehittämisessä.

Kansainvälisyyteen ja kansallisena aluekeskuksena olemiseen liittyvät oleellisesti hyvät kulkuväylät eri suuntiin ja eri välineillä. Tässä aihepiirissä merellisyys on alue, johon tulee erityisesti panostaa, koska tämä on viime vuosikymmeninä jäänyt vähemmälle huomiolla.

Oulun kaupunki on menestynyt vuosisatoja suomenkielisenä, sekä Ruotsin vallan aikana hallitsijan kieltä tämän lisäksi käyttäneenä. Meille perussuomalaisille on päivän selvää, että skandinaaviseen perinteeseen kuuluva yksikielisyys on ainoa mahdollisuus muodostaa yhtenäisyyttä ja omaa kulttuuria ja sitä kautta menestystä.

Ilman omaa sivistyskieltä, suomea, meillä ei olisi vaikkapa Nokian maailmanmenestystä. Suomenkielellä opiskelleet insinöörit valloittivat maailman vankalla osaamisella, ennakkoluulottumuudella ja englanninkielella. Englannin kieltä ja sen käyttöä tuleekin opettaa kouluissa vahvasti edelleenkin. Me perussuomalaiset pidämme tärkeänä myös muiden maailmankielien opiskelua kaupungissamme.

Lähtökohtana on, että kaupunkiimme asettuvat ihmiset opettelevat suomen kielen ja kielitarjonnan tulee olla sen mukaista. Ryhmällämme onkin esitys tähän asiaan.

Oulussa ihmisillä pitää olla turvallinen olo ja ihmisten kokea että Oulu tarvitsee heitä. Eräs tapa vähentää syrjäytymistä on varmistaa kasvaville nuorille omat paikkansa yhteiskunnassa ja saada nuoret tuntemaan itsensä tarpeellisiksi kulttuurimme ja yhteiskuntamme osiksi.

Yhdessä tekemällä jatkamme Oulun menestystarinaa.

Kirjoitettu 7.1.2018

Perussuomalaiset aktiivisia valtuuston talousarviokokouksessa

Valtuuston joulukuussa pidetyssä talousarviokokouksessa huipentui perinteellisen vuosikierron mukaisesti vuoden aikana tehty kaupungin talouden ja toiminnan suunnittelutyö. Valtuustossa tulee yleensä enää hienosäätöä aikaisemmalle työlle.

Talousarvioon muutoksia teki kaupunginhallituksen jäsenemme Jenna Simula esittämällä selvitystä maahanmuuton kustannuksiin. Esitys sai ilahduttavasti 21 kannattajaa, mutta ihmettelemme loppuja 46 valtuutettua, miksi he eivät halua tällaista tiedolla johtamisen työkalua kaupungin käyttöön.

Jenna Simula esitti lisäksi kalliista kaupunginojan valaistusprojektista luopumista. Hankkeen kustannuksina on huimat 1,5 miljoonaa euroa. Kun koko ajan pienempienkin summien takia ovat vaikkapa pienet koulut liipaisimella kaupungissamme, niin tällaisiin hankkeisiin ei tulisi verovaroja käyttää. Rahoitusta tulisikin etsiä muista lähteistä. Tätä yhteisten rahojemme säästämistä kannatti vain 16 valtuutettua.

Valtuustoryhmämme puheenjohtaja Juha Vuorio esitti otettavaksi käyttöön pitkän tähtäimen suunnittelua kaupungin nykyisen parin vuoden suunitteluaikajanan pidentämiseksi. Tämä esitys hyväksyttiin valtuustossa 62 äänellä.

Samassa kokouksessa hyvinvointilautakuntamme jäsen Annemari Enojärvi esittä maankäytön toteuttamisohjelman käsittelyssä Virpiniemen loma-asuntoalueen kaavaa muutettavaksi pysyvän asutuksen kaavaksi. Huomattavaa on, että tuon alueen rakennukset ovat huomattavalta osin tälläkin hetkellä asuntokäytössä. Nyt kuitenkaan noilla asukkailla ei ole kaikkia oikeuksia mitä muilla ihmisillä on, koska he eivät voi kirjata edes osoitteekseen todellista asuinpaikkaansa. Tuo maankäytön toteutusohjelma jätettiin vielä pöydälle, ja olemmekin toiveikkaita, että siihen saadaan ainakin tämä korjaus vielä tehtyä. Nyt kun asia on nostettu esille, siihen onkin tullut poliittista kannatusta; toivottavasti tarpeeksi.

Valtuuston toisena varapuheenjohtajana toimiva Sebastian Tynkkynen teki lisäksi kokouksessa valtuustoaloitteen, jonka mukaan Oulun kaupungin tulisi mainostaa laittomasti täällä oleville ulkomaalaisille Helsingin hyviä palveluja. Helsinki teki hiljattain päätöksen tarjota ilmaispalveluja mainitulle ryhmälle.

Kirjoitettu 7.1.2018

Talousarviopuheemme valtuustossa vuodelle 2018

Ensin yleistä

Yritysten ja työllisyyden kannalta kaupunkimme taloustilanne on paranemassa. Tärkeimpänä asiana työllisyys on kääntymässä hyvään suuntaan. Työtä tulee jatkaa tämän asiantilan hyväksi.

Kaupungin lainamäärän lisääntyminen on viime vuosina pysähtynyt. Vaikka tämä ainakin osittain perustuu kertaluonteisiin tapahtumiin, niin olemme saaneet hengähdysaikaa asiantilan pysyvämpään korjaamiseen.

Tilannetta korjatessa meidän tulee kuitenkin muistaa, että kuristamalla julkistaloutta helposti tehdään myös karhunpalvelus koko kaupungin elinvoimaisuudelle. Tärkein tapa parantaa taloutta on monipuolisen yritystoiminnan edistäminen ja syrjäytymisen estäminen.

Hyvinvointialue on Oulussa onnistunut hyvin pitämään kulut kurissa asukasta kohden lasketuissa menoissa. Mutta myös sivistys- ja kulttuuripuolella kulut ovat hyvin hallinnassa. Lasta ja oppilasta kohden ne kestävät hyvin vertailun muihin Suomen parhaimpiin kaupunkeihin tällä alalla.

Haluamme kiittää kaupungin koko henkilöstöä jaksamisesta yhteisen kaupunkimme asioiden hoidossa.

Verot

Veroista sen verran, että 2000-luvulla kuntien verottajat ovat huomanneet kiinteistöt helpoksi uudeksi rahalähteeksi. Kiinteistöverot ovat kasvaneet jatkuvasti ja erityisen huonoa on, että ne ovat tasaveroja, joita peritään tulojen määrästä riippumatta.

Toivomme yhteistyötä kaikkien ryhmien kanssa jotta löydämme ratkaisuja tämän verotyypin kohtuullistamiseksi.

Koulu- ja palveluverkko

Sivistys- ja kulttuuripalvelut ovat käynnistäneet palveluverkkotyön liittyen juuri kouluihin ja muihinkin alueellisiin palveluihin. Uskomme, että työ tehdään nyt paremmilla eväillä kuin aikaisemmin ja asioiden edetessä päästään kaupunkilaisten ja koko kaupungin kannalta hyviin ratkaisuihin.

Olemme myös luottavaisia, että juuri kouluverkkoon tehtyjä edellisen valtuuston päätöksiä kunnioitetaan. Toki yksityiskohdat elävät maailman muuttuessa.

Maakuntauudistus

Tärkeä ja tavoiteltava asia tässä maakuntauudistuksessa on peruspalvelujen ja erikoissairaanhoidon rajapinnan hävittäminen, jotta nykyisestä osa-optimoinnista päästään eroon.

Maakuntauudistus koskee muitakin alueita, kuten pelastuslaitosta, ensihoitoa sekä kasvu- ja elinvoimapalveluja.

Kasvu- ja elinvoimapalveluissa meidän täytyy löytää parhaat yhteistoiminnan menetelmät maakunnan kanssa, koska meillä on omakin vastuu asiassa, kuten kuuluukin olla. Valmisteluvaiheessa yhteistyölle tulee löytää sujuvat, ja samalla tehokkaat menetelmät.

Nyt käynnistyvällä muutos 2020-ohjelmalla pyritään valmistautumaan maakuntauudistukseen.

Näemme, että vaikka tuo muutosohjelma on tarpeellinen, niin se ei riitä tulevaisuuden valmisteluun. Tarvitsemme pitemmänkin aikavälin suunnittelua tätä seuraavalle valtuustokaudelle ja siitä eteenpäin.

Siltä osin kuin tapahtuu liikelaitosten muuttumisia yhtiöiksi tai muita vastaavia muutoksia, tulee siirtyvien työntekijöiden asema varmistaa oikeudenmukaiseksi.

Henkilöstö on joka tapauksessa avainasemassa asiakasrajapinnassa, joka useimmiten on kaiken toiminnan tarkoitus sekä kunta- että maakuntatasolla.

Yhdyskuntarakenne
Joukkoliikenne on meidän kaikkien iloksi tullut suositummaksi ja osoittaa pari vuotta sitten tehdyn uudistamisen onnistuneeksi.

Uskomme, että nykyisellä joukkoliikenteen kehityspolulla kannattaa edetä ennen aivan uusia avauksia. Sillä pystytään myös nopeasti reagoimaan vaikkapa yliopiston ja ammattikorkeakoulun uusiin tilaratkaisuihin, joista tulee suuria haasteita sekä liikkumiseen että asumiseen.

Tuon korkeakoulumuutoksen myötä kaupunkiin näyttäisi tulevan toinen keskusta nykyisen rinnalle. Yhdyskuntapalvelujen kannattaakin edelleen kehittää suunnitelmia näiden kahden alueen yhdistämiseksi. Pyöräily ja kevyt liikenne tulee myös ottaa hyvin huomioon noissa muutoksissa.

Viime valtuustokauden lopussa käynnistyneet kaupunkirakenteen visioinnit ovat tervetulleita, ja odotammekin näistä tuloksina esimerkiksi suistoa ja merellisyyttä tuleviä pitkän aikavälin näkemyksiä.

Matkakeskuksen alueen laajemmat suunnitelmat Raksilan ja Keskustan yhdistämiseksi kongressi- ja tapahtumakeskuksineen ovat kannatettavia hankkeita, joiden tulevia etappeja odotamme innolla.

Torikokonaisuus tulee kuitenkin säilyttää ihmisten kohtaamispaikkana ja on tärkeää parantaa sen merellisyyttä.

Tuleva valtuustokausi

Tavoittelemme hyvää yhteistyötä ryhmien välille myös tulevana kautena.

Kirjoitettu 26.12.2017

Piirijärjestömme kannanotto EU-politiikkaamme

Suuri valiokunta käsitteli loppuvuonna Suomen EU-politiikan suuntaviivoja. Perussuomalaiset jätti valiokunnan lausuntoon eriävän mielipiteensä jättämällä asiaan oman vaihtoehtonsa.

Perussuomalaisilla on ainoana suomalaisena eduskuntapuolueena selvä EU-kriittinen ja kansallismielinen linja. Myös piirijärjestömme haluaa vahvojen kansallisvaltioiden Euroopan.

Korostamme, että suomalaiset äänestivät vuonna 1994 kauppaliittoon kuulumisesta, eikä integraation syventämisellä ole kansanäänestyksen valtakirjaa. Liittovaltiokehityksestä on pysyttävä ulkopuolella.

Euron jäsenyys heikentää pysyvästi Suomen talouden Ruotsin taloutta huonommaksi, eivätkä Euro-valuutan kriisit ole millään muotoa ohi. Maahanmuutossa Euroopan Unionin taakanjakoperiaatteita on vastustettava. Sen sijaan ongelmamaiden asukkaita tulee auttaa paikanpäällä.

Mikäli nykyinen liittovaltiokehitys jatkuu eduskunnan suuren valiokunnan kaikkien muiden puolueiden tahdon mukaisesti, on Suomen valmistauduttava eroon Euroopan Unionista.

Kirjoitettu 14.11.2017

Puheemme valtuuston verokäsittelyssä

Kiinteistövero on puhuttanut viime vuosina meitä päättäjiä, mutta myös erityisesti omissa taloissaan asuvia kaupunkilaisia ja elinkeinoelämää, joka myös maksaa huomattavia summia tätä veroa.

Kiinteistövero on noussut monilla ihmisillä alle kymmenessä vuodessa huimasti, jopa 70 prosenttia, kuten eräs eläkeläismies minulle luvuilla osoitti.

Kiinteistöveron eräs ominaisuus on, että nimestään huolimatta sillä ei rahoiteta kiinteistöihin tai vaikkapa katuihin liittyvää toimintaa. Ja kuten tämänkin vuoden talousarvioesityksestä ilmenee, toimii yhdyskuntapalvelut omarahoitteisesti, ilman kiinteistöveroista saatavia tuloja.

Mutta erityisesti tämä vero on luonteeltaan tasavero, jota maksetaan tuloista ja yrityksen menestyksestä riippumatta samat summat. Tässä mielessä verotus prosentteina tuloista tai yritysten voitoista olisi huomattavasti oikeudenmukaisempi tapa rahoittaa kaupunkilaisille tulevia muita palveluja.

Vuosi sitten valtuusto päätti nostaa kiinteistöveroja 20 prosenttia, jolla kerätään asumisesta ja yritysten kiinteistöistä 10 miljoonaa euroa lisää rahaa kaupungille.

Ihan hyvä tietenkin, että kaupunki saa tuloja, mutta liian korkea verotus pyrkii syömään alueen elinvoimaa ja vähentämään osan tällä tavoin kuvitelluista tuloista. Siksi olisi parempi pitää nimenomaan tällaiset tasaverot kohtuullisina.

Nyt olemme menossa maakuntauudistuksen myötä suuriin muutoksiin kaupungin rahoitus- ja kulupohjassa sekä toisaalta velanhoitomahdollisuuksissa. Vaikka haasteet kasvavat, muutos on aina myös mahdollisuus järjestää ja suunnitella tulevaisuutta uudelta pohjalta.

Oulun kaupungin houkuttelevuudenkin takia tavoitteena tulisi olla kiinteistöveron palauttaminen minimitasolle, ja tähän tulisi meidän mielestämme pyrkiä yhdessä. Toivomme, että ryhmien kesken ja virkamiesten kanssa käytäisiin tulevana talousarviokautena keskustelua tämän asian edistämisestä.

Kirjoitettu 26.10.2017

Oulun yhdistyksen pikkujoulu

Oulun Perussuomalaiset ry:n pikkujoulu 18.11.2017 klo 17 ravintola Poijussa Hietasaaressa, Puomitie 12. Kutsu myös aveceille. Tervetuloa!

Osallistumismaksu 10eur/henkilö, sisältää pikkujoulumenun.

Sitovat ilmoittaumiset ja mahdolliset erityisruokavaliot 9.11.2017 mennessä lare.inkala@nullgmail.com. Maksut ilmoittaumisen yhteydessä tilille: Oulun Perussuomalaiset ry FI58 4600 0010 6161 30

 • PIKKUJOULUMENU
  Alkupalat
  * Kinkku- ja kalkkunasiivuja
  * Sinappia ja herneitä
  * Joululimppua + levitettä
  Pääruoka
  * Smetanakalaa, Porsaanpaistia
  * Perunakasvisgratiinia
  * Porkkana- ja lanttulaatikkoa
  Jälkiruoka
  * Piparkakkumoussea, kahvia ja teetä
  Ruokajuomat
  * Vettä, maitoa, mehua
  Itse voitte tuoda alkoholijuomat sekä halutessa
  tarjoilupöytään omia tarjottavia,
Kirjoitettu 13.10.2017

Tiedote jäsenistöllemme

Hyvät Oulun Perussuomalaiset!

Kesäkuisen puoluekokouksen jälkeen media on kirjoittanut puolueemme ”hajonneen”. Tämä on kaukana totuudesta; vaikka muutamat uuteen puheenjohtajaan tyytymättömät ihmiset ovat lähteneet pois, olemme nyt yhtenäisempiä kuin koskaan.

Jäsenmäärämme Oulussa, kuten muuallakin maakunnassamme, on ollut puoluekokouksen jälkeen voimakkaassa nousussa.

Yhdessä uusien ja kokeneempien jäsenten kanssa teemme työtä Perussuomalaisten presidenttiehdokkaan, kansanedustaja Laura Huhtasaaren tueksi tammikuisissa presidentinvaaleissa ja tähtäämme voittoon tulevissa maakuntavaaleissa lokakuussa 2018.

Perussuomalaisten asia etenee joka päivä ja jokaista tarvitaan työssä Suomen hyväksi.

Syysterveisin, Oulun Perussuomalaiset ry

Lare Inkala, puheenjohtaja

Juha Vuorio, varapuheenjohtaja

Esa Paloniemi, sihteeri

Kirjoitettu 9.9.2017

Piirin uudistetun hallituksen toimihenkilöt

Perussuomalaisten piirihallituksen toimihenkilöt valittu

Viikko sitten uudistettu Perussuomalaisten Pohjois-Pohjanmaan piirihallitus kokoontui puheenjohtajamme Ahti Moilasen johdolla järjestäytymiskokoukseensa nyt lauantaina 9.9.2017.

Kokous valitsi ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi Juha Vuorion Oulusta, toiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin Janne Halunen Kempeleestä. Sihteerikseen piirihallitus valitsi oululaisen Mia Pelkosen. Piirin toiminnanjohtajaksi valittiin puolestaan liminkalainen Tuomas Okkonen.

Edellä mainittujen lisäksi piirin työvaliokuntaan kuuluvat myös Tapio Lämsä Kuusamosta sekä Hannu Siipola Kiimingistä.

Onnittelut kaikille valituille!

Kokous totesi, että puoluehallituksen esitys Laura Huhtasaaresta presidenttiehdokkaaksemme on osoittautunut hyvin onnistuneeksi. On demokratian kannalta tärkeää, että ehdokkaat tuovat kansalaisia kiinnostavia ja maamme tulevaisuuden kannalta tärkeitä asioita esille.

Puheenjohtaja Ahti Moilanen

puh. 044 550 0297

piirihallituksen jäsenet löytyvät:

https://pohjois-pohjanmaa.perussuomalaiset.fi/uutinen/piirin-kokouksen-paatoksia/

Kirjoitettu 21.6.2017

Valtuustoryhmämme kunnioittaa demokratiaa ja tukee valittua johtoa

TIEDOTE: Kunnioitamme demokratiaa ja tuemme valittua johtoa

Valtuustoryhmämme kokoontui ensimmäisen kerran puoluekokouksen jälkeen nyt sunnuntaina 18.6. ja ilmaisi tukensa Jyväskylässä sääntöjen mukaisesti valitulle puoluejohdolle.

Tulemme jatkamaan valtuustotyötä kunnioittaen perussuomalaisia arvoja ja jo aiemmin hyväksyttyjä puolueohjelmiamme.

Yhteistyöterveisin ja hyvää alkukesää toivottaen,
Perussuomalaisten Oulun valtuustoryhmä

Kirjoitettu 5.6.2017

Uuden valtuustokauden luottamuspaikkamme

Perussuomalaisten valtuustoryhmän tulevat luottamuspaikat Oulussa nyt alkavalle valtuustokaudelle:

Kaupunginvaltuuston toinen varapuheenjohtaja: Sebastian Tynkkynen

Keskusvaalilautakunnan varapuheenjohtaja: Seppo Paakkari

Kaupunginhallituksen jäsenyys: Jenna Simula, varalla Juha Vuorio

Konsernijaoston jäsenyys: Jenna Simula, varalla Juha Vuorio

Hyvinvointilautakunta: Annemari Enojärvi, varalla Anssi Manninen

Sivistys- ja kulttuurilautakunta: Anne Snellman, varalla Juha Moilanen

Yhdyskuntalautakunta: Vaili Jämsä-Uusitalo, varalla Esa Paloniemi

Yhdyskuntajaosto: Esa Paloniemi, varalla Vaili Jämsä-Uusitalo

Rakennuslautakunta: Veijo Väänänen, varalla Riku Syrjälä

Tarkastuslautakunta: Krista Inkala, varalla Aki Lehtola

Tarkastuslautakunta: Janne Koskela, varalla Julia Haaraniemi

Lautamies: Lare Inkala, Esa Liikanen, Paula Pelkonen sekä Jaakko Partanen

Maanjakotoimitusten uskottu mies: Esa Liikanen ja Hannu Siipola

Oulu-Koillismaan pelastuslaitoksen puheenjohtaja: Juha Vuorio, varalla Marja Nousiainen

Oulun Vesi: Jussi Haataja, varalla Hilde Myrnes

Oulun Jätehuolto Oy puheenjohtaja: Jani Törmi

Oulun Pysäköinti Oy puheenjohtaja: Lare Inkala

Haukiputaan kehitys Oy jäsen: Timo Mällinen

Haukiputaan jäähalli Oy jäsen: Mira Katajamäki

Lakeuden keskuspuhdistamo jäsen: Pekka Carlenius

OSEKK yhtymäkokous: Mia Pelkonen, varalla Raimo Rautiola

Lähidemokratiatoimikunta: Arja Suuronen

Palvelusäätiön valtuuskunnan puheenjohtaja: Pekka Hetta, varalla Markku Hanhela

Musiikkijuhlasäätiö: Arto Kivimäki, varalla Auri Siika-aho

Snellman Säätiön jäsenyys: Elina Kokkoniemi

Kirjoitettu 22.5.2017

Puheenjohtajaehdokkaat Valkeassa 28.5

Puheenjohtajaehdokkaiden kiertue jatkuu sunnuntaina 28.5.2017 Oulussa, Valkea-kauppakeskuksen Sokos Hotel Arinan kongressitiloissa, Isokatu 25 (4. kerros), klo 15–16.30.

Ennen paneelia, klo 14 alkaen, on tiloissa kahvitarjoilu, jolloin myös ehdokkaat ovat paikalla ja vapaasti haastateltavissa. Tilaisuus on avoin kaikille.

Paneelin vetäjinä toimivat Kalevan päätoimittaja Kyösti Karvonen, poliittinen suunnittelija Riikka Purra ja työmies Matti Putkonen.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja:

Riikka Purra riikka.purra@nullperussuomalaiset.fi 040 547 7703

Matti Putkonen matti.putkonen@nullperussuomalaiset.fi 0400 904 447

 

Kirjoitettu 18.5.2017

Uuden valtuustoryhmämme toimihenkilöt valittu

Huhtikuun kuntavaalien myötä saatu uusi valtuustoryhmämme on järjestäytymiskokouksessaan tehnyt vuosittaiset valinnat ryhmän toimihenkilöiksi.

Puheenjohtajana jatkaa diplomi-insinööri ja kaupunginvaltuutettu Juha Vuorio. Ryhmän varapuheenjohtajaksi valittiin tradenomi ja kaupunginvaltuutettu Jenna Simula. Ryhmän sihteerinä jatkaa Mia Pelkonen.

Toivotamme valituille onnea ja menestystä tehtävissään!

https://oulu.perussuomalaiset.fi/luottamushenkilot/

Kirjoitettu 11.4.2017

Perussuomalaisten Oulun uusi valtuustoryhmä kukitettavana

Perussuomalaisten Oulun valtuutetut kukitettavana Rotuaarilla. Valtuustoryhmä haluaa kiittää kaikkia äänestäjiä, ehdokkaita, tukijoita ja muita vaalityössä mukana olleita. Tärkeä työ jatkuu!

Kuvassa Anne Snellman, Juha Vuorio, Ville Vähämäki, Annemari Enojärvi, Sebastian Tynkkynen sekä Jenna Simula.

Kirjoitettu 5.4.2017

Kuntavaaliohjelmamme julkaistu

Kuntavaaliohjelma 2017

Kirjoitettu 31.3.2017

Katso yhdistyksemme ehdokkaat:

Kirjoitettu 24.3.2017

Sampo Terho Rotuaarilla 25.2 klo 18

Perussuomalaisten eduskuntavaaliryhmän puheenjohtaja sekä puolueemme puheenjohtajaehdokas on tavattavissa Rotuaarin vaalikylässä lauantaina klo 18 – 19.

Tervetuloa.

Olemme muutoin tavattavissa arkipäivinä vaalikylässä osastollamme klo 11 – 17, sunnuntaisin klo 12 – 16.

Tervetuloa keskustelemaan.

Kirjoitettu 28.2.2017

Oulun Perussuomalaiset Ry:n kuntavaaliehdokkaat

ohessa yhdistyksemme 59 ehdokasta, kaikkiaan Perussuomalaisilla on yhteensä 72 ehdokasta Oulussa,

PS-vaalikone, Oulu

Pekka Carlenius opiskelija, kirvesmies
Annemari Enojärvi henkilökohtainen avustaja, kaupunginvaltuutettu
Jussi Haataja yhdistelmäajoneuvon kuljettaja
Julia Haaraniemi ylioppilas, varhaiskasvatuksen opiskelija
Toivo Halonen metsäteollisuusinsinööri
Markku Hanhela postinkäsittelijä, taksinkuljettaja
Jorma Heikkilä asentaja
Antero Helppikangas master of engineering
Pekka Hetta veturinkuljettaja
Timo Huttu autonkuljettaja, eläkeläinen
Krista Inkala kasvatuspsykologi (KM), aikuiskouluttaja
Lare Inkala yrittäjä, muusikko
Vaili Jämsä-Uusitalo kaupunginvaltuutettu, opintosihteeri
Mira Katajamäki bioanalyytikko, opiskelija
Toni Kaukua security expert
Arto Kivimäki DI, rakennuttaja
Erkki Kokko yrittäjä, konsultti
Konttinen Liisa eläkeläinen
Kortelainen Joona opiskelija
Aki Lehtola veturinkuljettaja
Seppo Leskinen rautatieläinen, eläkeläinen
Esa Liikanen yrittäjä
Timo Mallinen vanhempi konstaapeli, yrittäjä
Anssi Manninen liikuntatieteiden maisteri
Leila Marttila yrittäjä, eläkeläinen
Raik Mikkonen kauppias, yrittäjä
Juha Moilanen ICT-suunnittelija
Hilde Myrnes opiskelija
Ilkka Mäkinen autonkuljettaja
Jari Oiva filosofian maisteri
Seppo Paakkari virastomestari
Teija Paavola lähihoitaja, merkonomi
Jukka Pahkasalo palveluohjaaja
Esa Paloniemi kirjailija, merkonomi
Jaakko Partanen tietotekniikan insinööri
Tuukka Partanen tietojenkäsittelytieteen opiskelija
Marko Parviainen aseseppä
Mia Pelkonen osastosihteeri
Rantapirkola Leena eläkeläinen
Raimo Rautiola yrittäjä
Olli Rundgren palveluesimies
Ville Ruotsalainen avustaja
Jenna Simula tradenomi, kansanedustajan avustaja
Anne Snellman filosofian tohtori
Lev Stipakov ohjelmistosuunnittelija
Arja Suuronen sairaanhoitaja
Riku Syrjälä lakimies
Satu Syrjälä työnantaja, sopimusneuvottelija
Juha Säkkinen media-alan yrittäjä
Lasse Särkilä tietotekniikan insinööri, urheiluampuja
Hannu K.Taskila eMBA
Markku Timonen peltiseppä
Sebastien Tynkkynen luokanopettajaopiskelija
Jani Törmi maanrakennustyöntekijä
Paula Vahtola ICT-suunnittelija
Jyrki Vierelä siivooja
Juha Vuorio diplomi-insinööri, kaupunginvaltuutettu
Ville Vähämäki kansanedustaja, DI
Veijo Väänänen yrittäjä, kaupunginvaluutettu

Kirjoitettu 15.2.2017

Me- keskustelua perussuomalaisuudesta 21.2.2017

Perussuomalaisia on määritelty lähinnä liikkeen ulkopuolisten toimesta. Oulun Piiritoimistolla ääneen pääsevät perussuomalaiset itse.

Aika: tiistai 21.2. klo 17 – 19

Paikka: Perussuomalaisten Oulun piiritoimisto (Tarkka-ampujankatu 14, Oulu/Heinäpää)

Suomen Perusta -ajatuspajan uutuusteoksessa Me – ajatuksia perussuomalaisuudesta joukko puolueessa toimivia kirjoittajia pohtii perussuomalaisen kansanliikkeen arvoja, tavoitteita ja olemusta – mitä perussuomalaisuus on?

Suomen Perustan järjestämä teemoja avaavassa keskustelutilaisuudessa kirjaa ”Me- keskustelua perussuomalaisuudesta,” esittelevät Venäjä-tutkija Arto Luukkanen sekä Suomen Perusta -ajatuspajan toiminnanjohtaja Simo Grönroos ja aihetta ovat kommentoimassa muun muassa paikalliset vaikuttajat Vaili Jämsä-Uusitalo ja Jenna Simula.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy – tervetuloa mukaan!

Kahvi- ja teetarjoilu.

 

Kirjoitettu 14.2.2017

Jamme suklaasuukkoja tänään ystävänpäivänä klo 12 Roturaarilla. Tervetuloa!

Oulun Perussuomalaiset ry ja Perussuomalaisten Oulun valtuustoryhmä jakaa Ystävänpäivänä 14.2.2017 suklaasuukkoja Rotuaarilla kello 12 alkaen. Perussuomalaisia valtuutettuja ja vaikuttajia tapaa kuntalaisia makean merkeissä.

Kirjoitettu 7.2.2017

Osallistuimme Pohjois-Suomen Opettajainpäiville

Helmikuun alussa olleet kaksipäiväiset Pohjois-Suomen opettajien tapaamiset ovat merkittävä joka kolmas vuosi toistuva tilaisuus.

Katso http://www.opioulu.fi/

2017-02-04 14.42.02

Kuvassa hallituksemme jäsen Seppo Paakkari, kansanedustaja Ville Vähämäki sekä valtuustoryhmämme puheenjohtaja Juha Vuorio.

2017-02-03 15.35.41

Kuvassa valtuustoryhmämme puheenjohtaja Juha Vuorio, piirin kuntavaalipäällikkö Tuomas Okkonen, sekä kuntavaaliehdokas Timo Huttu.

Kirjoitettu 1.1.2017

Hyvää uutta vuotta, toivottavat kaikki kuntavaaliehdokkaamme!

On uusi vuosi ja uudet haasteet kaupunkimme hallinnossa.

Perussuomalaiset vaikuttavat Oulussa kaupunginvaltuustossa ja jatkamme työtä kaupunkilaisten hyväksi tulevaa vaalikautta varten. Ohessa Perussuomalaisten tähän mennessä hyväksytyt kuntavaaliehdokkaat Oulussa,

Oulun Perussuomalaiset ry, Haukiputaan Perussuomalaiset ry, Kiimingin Perussuomalaiset ry

2016 ops syyskokous

Oulun Perussuomalaisia koolla Kirkkotorin koulutuskeskusksessa

Teuvo Appel,

Pekka Carlenius,

Annemari Enojärvi,

Markku Hanhela,

Antero Helppikangas,

Timo Huttu,

Krista Inkala,

Lare Inkala,

Jaska Isola,

Erkki Kokko,

Elina Kokkoniemi,

Liisa Konttinen,

Kortelainen Joona,

Janne Koskela,

Timo Koskela,

Juha Moilanen,

Hilde Myrnes,

Timo Mallinen,

Aaro Paakkari,

Seppo Paakkari,

Tanja Paakkola,

Esa Paloniemi,

Marko Parviainen,

Mia Pelkonen,

Paula Pelkonen,

Raimo Rautiola,

Olli Rundgren,

Hannu Siipola,

Jenna Simula,

Anne Snellman,

Lev Stipakov,

Arja Suuronen,

Riku Syrjälä,

Satu Syrjälä,

Matias Taivaloja,

Markku Timonen,

Sebastien Tynkkynen,

Paula Vahtola,

Juha Vuorio,

Ville Vähämäki,

Veijo Väänänen

Kirjoitettu 24.12.2016

Oulun Perussuomalaiset toivottavat hyvää joulua kaikille!

jouluseimi_2

Kirjoitettu 17.12.2016

Oulun Perussuomalaisten joulutilaisuus Toppilassa menestys

Oulun Perussuomalaisten joulutilaisuus glögin ja jouluisten makkaroiden kera Toppilan K-Supermarketin pihassa. 200 makkaraa ja 20 litraa glögiä tarjoiltiin. Asianomaisen kaupan laadukkaita tuotteita tietenkin; pyrimme edistämään paikallista yrittäjyyttä pienemmissäkin asioissa.

Kaupassa kävijöistä syntyi useampaan otteeseen jonomuodostelmia teltallemme, myös hyviä keskusteluja käytiin kaupunkimme ja koko maankin asioista.

IMG_1792

Kävijöitä riitti sekä tarjoilun että keskustelun puitteissa.

IMG_1822

Kuvassa tilaisuuden puuhaihmisiä yhdistyksestämme.

Kirjoitettu 16.12.2016

Vähävaraisten ja koko kansan jouluruokailu 22.12 Aleksinkulmassa klo 11 alkaen

Ville Vähämäki tarjoaa jouluruoan vähävaraisille Aleksinkulmassa klo 11 – 12, klo 12 alkaen ruokailu kaikille kansalaisille avoin.

Villen joulu vähävaraisille

Kirjoitettu 15.12.2016

Ryhdy kuntapäättäjäksi – tule PS:n ehdokkaaksi

Äänestäminen kuntavaaleissa on tärkeä tapa vaikuttaa oman kunnan asioihin mutta kaikkein tehokkainta on asettua itse ehdolle. Perussuomalaiset ovat juuri sinulle sopiva, tavallisten ihmisten puolue. Maalaisjärki ja asiakeskeisyys siivittävät paikallista politiikkaamme kuntalaisten ääntä kuunnellen vaalipäivänä 9.4.2017.

Me Perussuomalaisissa tiedämme, että asiat eivät muutu itsekseen, vaan niille täytyy tehdä jotain. Ehdokkailtamme ei vaadita erityistä politiikan osaamista, vaan asenne ratkaisee. Olemme jo saaneet ehdokkaiksi monenlaisia ihmisiä – naisia, miehiä, nuoria, perheellisiä, senioreita, opiskelijoita, työntekijöitä, virkamiehiä, johtajia, yrittäjiä jne. ja heistä jokainen tuo mukanaan oman asiantuntemuksensa.

Jos tunnistat itsessäsi kiinnostuksen yhteisten asioiden hoitamista kohtaan ja haluat oppia uutta, toivotamme sinut lämpimästi ehdokkaaksemme kevään 2017 vaaleihin.

Tutustu tästä ehdokasoppaaseemme.

Klikkaa tästä ilmoittautumaan ehdolle.

Jokainen ehdokas luo oman ehdokasesittelyn vaalisivustolle

Ehdokaspakettiin kuuluu, että jokainen ehdokas luot itse oman esittelysivun puolueen sivuilla olevaan ehdokasgalleriaan. Katso tästä hyvä esimerkkikokonaisuus ehdokasesittelysivusta.

Ehdokassivun luomista varten tarvitset PS-Tunnuksen eli rekisteröitymisen puolueen kotisivuille. Tämä on helppoa. Jos olet jo paikallisyhdistyksen hyväksymä ehdokas mutta sinulla ei ole omaa PS-Tunnusta, toimi seuraavasti:

 1. Rekisteröi tästä ensin oma PS-Tunnus, jos sinulla ei sitä ole jo käytössä ja
 2. ilmoittaudu tästä ehdolle netissä.
 3. Saat yhdistykseltä sähköpostia ehdokkuuden vahvistumisesta/rekisteröinnistä ehdokasgalleriaan.
 4. Täytä ehdokassopimus- ja ehdokassuostumus-lomakkeet omalle yhdistykselle.
 5. Täydennä ehdokasesittelyysi kuvat, ajatukset, teemat ja pyydä yhdistystäsi julkaisemaan esittelysivusi PS:n ehdokasgalleriaan.

Perussuomalaisten ehdokkaiden vaalisivusto on verkkopohjainen ehdokasgalleriamme, jossa esittelemme eri puolella Suomea ehdolla olevat kuntavaaliehdokkaamme. Sivustolta voi tutustua ehdokkaiden vaaliteemoihin ja katsoa ehdokkaan omista tapahtumailmoituksista, missä hän on tavattavissa. Lisäksi sivujen ehdokastietoja käytetään julisteiden ja vaalilehtien painatukseen.

Klikkaa tästä tutustumaan ehdokasgalleriaan.

Lisätietoja ehdokasgalleriasta, ota yhteyttä tuki@nullperussuomalaiset.fi tai puh. 040 661 6919.

Talvisin vaaliterveisin

PS-tukipalvelut

Jaana Vesterinen-Prähky
projektisuunnittelija

Kirjoitettu 5.12.2016

Sebastian Tynkkynen Euroopan nuorten konservatiivien hallitukseen

Sebastian Tynkkynen valittiin lauauntaina Eurooppalaisten Nuorten Konservatiivien kattojärjestön (European Young Conservatives, EYC) hallitukseen. Hallitukseen valittiin jäseniä myös esimerkiksi Britannian ja Puolan pääministeripuolueiden nuorisojärjestöistä.

https://www.suomenuutiset.fi/ps-nuorten-vaistyva-puheenjohtaja-tynkkynen-valittiin-jarjeston-eurooppalaisen-kattojarjeston-hallitukseen/

sebastiantynkkynen EYC

”Euroopassa sataa nyt jytkyjä, ja on kaikkien populistien tehtävä voimistaa niitä”

 

Kirjoitettu 25.11.2016

Kaupungin kehittämishankkeille parempi seuranta

Oulun kaupungin kehittämishankkeiden ja -projektien jälkiarviointia koskeva valtuustoaloitteemme, jonka ensimmäisenä allekirjoittajana oli valtuutettumme Anne Snellman, sai myönteisen vastauksen 21.11.2016 kaupunginhallituksen kokouksessa:
”Jatkotoimenpiteet
Edellä esitetyt seikat huomioon ottaen konsernihallinto esittää, että kaupungin toteuttamien projektien tulokset ja projekteista saavutetut hyödyt arvioidaan ja raportoidaan jatkossa nykyistä suunnitelmallisemmin. Hallintokuntien toteuttamien projektien tulokset ja saavutetut hyödyt esitetään kuitenkin tuotavaksi puolivuosittain kaupunginhallituksen sijaan kehittämisjaostolle, koska kaupunginhallitus on päättänyt valtuustoaloitteen jättämisen jälkeen 23.11.2015 § 445, että ulkopuolisen osarahoituksen hakemisesta ja projektien käynnistämisestä päättää vuoden 2016 alusta lähtien kehittämisjaosto ja, että projektien tulokset raportoidaan kehittämisjaostolle. Edelleen, konsernihallinto esittää, että vuonna 2016 päättyneet projektit raportoidaan kehittämisjaostolle 31.3.2017 mennessä. Seuraava raportointi, vuoden 2017 ensimmäisellä vuosipuoliskolla päättyvistä projekteista, tehdään kehittämisjaostolle 30.9.2017 mennessä. Projektien tulokset ja arviot niissä saavutetuista hyödyistä raportoidaan kehittämisjaostolle samalla syklillä jatkossa vuosittain.”
Kirjoitettu 20.11.2016

Piirihallitukseen Oulun yhdistyksen jäseniä

Raahen Pattijoella 20.11 pidetyssä piirin syyskokouksessa valittiin kolme yhdistyksemme jäsentä piirihallituksen jäseniksi.

Valitut ovat Vaili Jämsä-Uusitalo (varalla Lare Inkala), Anne Snelman (varalla Seppo Paakkari) sekä Juha Vuorio (varalla Veijo Väänänen).

Samassa kokouksessa kansanedustaja Ville Vähämäki valittiin Perussuomalaisten Pohjois-Pohjanmaan piirin toiminnantarkastajaksi.

 

Kirjoitettu 11.11.2016

Kansanedustaja Olli Immonen: tiedote kuntavaaleista

Olli_02TIEDOTE KUNTAVAALEISTA 2017

Vuoden 2017 kuntavaalit lähestyvät, ja puolueiden työ kuntavaaliehdokkaiden hankkimiseksi on käynnissä. Kuntavaaleissa valitaan jälleen jokaisen kuntalaisen arkielämään vaikuttavien päätösten tekijöitä.

Olen toiminut pian kaksi kautta Oulun kaupunginvaltuutettuna (2009-2017). Sain viime kuntavaaleissa yhteensä 1278 ääntä, mikä oli toiseksi suurin äänimäärä Oulussa. Olen äänestäjilleni kiitollinen saamastani tuesta ja mahdollisuudesta olla mukana vaikuttamassa Oulun kaupungin päätöksentekoon näiden vuosien ajan.

Toimin parasta aikaan useassa merkittävässä luottamus- ja johtotehtävässä: perussuomalaisten kansanedustajana, Yleisradion hallintoneuvoston jäsenenä sekä Suomen suurimman kansallismielisen kansalaisjärjestön, Suomen Sisun, puheenjohtajana. Tästä varsin suuresta työtaakasta johtuen ilmoitankin, etten aio asettua ehdolle vuoden 2017 kuntavaaleissa. Aion lähitulevaisuudessa keskittyä täysipainoisesti näiden kolmen tehtävän hoitamiseen. Muihin tuleviin vaaleihin osallistumisesta ilmoitan erikseen myöhemmin.

Toivon kaikille kansallismielisille ehdokkaille menestystä vaaleihin ja vaaleissa valituille uusille kunnanvaltuutetuille viisaita päätöksiä!

 

Kirjoitettu 8.11.2016

Henkilövalintoja yhdistyksemme syyskokouksessa

2016 ops syyskokous

Lauantaina 5.11 Oulun Perussuomalaiset Ry kokoontui vuotuiseen syyskokoukseensa Kirkkotorin koulutuskeskukseen. Kokouksessa tehtiin seuraavat henkilövalinnat vuodelle 2017:

Yhdistyksen puheenjohtajana jatkaa edelleen Lare Inkala. Oulun Perussuomalaisten hallitukseen valittiin seuraavaksi kaudeksi: Vaili Jämsä-Uusitalo (varalla Krista Inkala), Seppo Leskinen (varalla Markku Hanhela), Seppo Paakkari (varalla Esa Paloniemi), Jari Pirinen (varalla Mia Pelkonen), Olli Rundgren (varalla Heikki Kopsakangas), Anne Snellman (varalla Arja Suuronen), Juha Vuorio (varalla Raimo Rautiola).

Edellä mainitut hallituksen jäsenet valittiin vastaavasti myös yhdistyksen piirikokousedustajiksi. Muita piirikokousedustajia valittiin lisäksi: Tauno Ikonen (varalla Hannu K. Taskila) ja Veijo Väänänen (varalla Pekka Carlenius). Lisäksi Seppo Hannula valittiin toimimaan puheenjohtaja Lare Inkalan varajäsenenä.

Toiminnantarkastajaksi vallittiin edelleen Veijo Väänänen, varatoiminnantarkastajaksi valittiin Hannu K. Taskila

Oulun Perussuomalaiset teki kokouksessaan seuraavan kannanoton liittyen lasten turvallisuuteen:

Oulun Perussuomalaiset ovat huolissaan lasten turvallisuudesta Oulussa.

Koulukiusaaminen ja myös eri lastenhuollon toimijoiden yhteentoimimattomuus, jättävät mahdollisuuden lasten turvattomuudelle.

Oulussa tulisi jo etukäteen aloittaa uusi käytäntö koulukiusaamistapauksien hoidossa: keinona kiusaustapausten hoidossa, jos päädytään oppilaan siirtämiseen toiseen kouluun, ensisijaisesti kiusaaja siirtyy toiseen kouluun eikä kiusattu.

Tällä annetaan koko yhteisölle oikeanlainen signaali ihmisarvon kunnioittamisesta ja sosiaalisesta kanssakäymisestä. Tämä on kansanedustaja Tiina Elomaan lakialoite lisäyksestä perusopetuslain 6 §:ään, sillä tavallisesti kiusattu on joutunut siirtymään.

Oulussa on tärkeää viimeaikaisten järkyttävien uutistenkin valossa tiivistää yhteistyötä erityisesti opettajien, oppilashuollon, KiVa Koulu-oppilaiden, vanhempien sekä nuorisotyön kesken.

Oulun Perussuomalaisten syyskokouksen 5.11. puheenjohtajana toimi Pohjois-Pohjanmaan piirihallituksen ensimmäinen varapuheenjohtaja Ahti Moilanen Utajärveltä. Kokous esitti kannatuksensa Ahti Moilaselle piirinpuheenjohtajaksi vuodelle 2017.

Lisätietoja:
Lauri Inkala Lare.inkala@nullgmail.com puh. puh: 040 1819319
Vaili Jämsä-Uusitalo Vaili.jamsa-uusitalo@nullouka.fi puh. 0407783537

Kirjoitettu 27.10.2016

Ensiapukurssi 26 – 27.11.2016; ilmoittaudu heti!

Oulun Perussuomalaisten Ensiapukurssi EA1

1. jakso: 26.11.2016 klo 10.00-17.00 lauantai
2. jakso: 27.11.2016 klo 10.00-17.00 sunnuntai

paikka: Perussuomalaisten piiritoimisto Tarkkaampujankatu 14 Oulu

toteutus: kahtena eri päivänä klo 10.00- 17.00

opiskelijamäärä: vähintään 10, enintään 15

opettaja: palveluesimies Olli Rudgren

hinta: ilmainen

Ilmottautuminen seppop10@nullgmail.com, kurssi järjestetään kun saadaan vähintään 10 ilmottautumista.Viimeinen ilmottautuminen on 22. 11 .2016. Merkitse ilmoittautumiseen nimesi osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi, nämä tiedot tarvitsee kurssin vetäjä.

Muuta: Kurssin alkamisesta lähetetään sähköpostiisi vahvistus ilmoitus.
Kurssista saadaan virallinen EA1 todistus.
Kahvia ja teetä sekä pientä purtavaa tarjolla.

Tällä hetkellä on paikkoja jäljellä 6kpl.

Kirjoitettu 13.9.2016

Tule kuntavaaliehdokkaaksi!

Hyvä aatteemme kannattaja,

huhtikuussa 2017 järjestetään valtakunnalliset kuntavaalit, joihin etsimme ehdokkaita.

Ehdokkuus antaa mahdollisuuden tulla valituksi valtuustoryhmäämme joko varsinaiseksi tai varavaltuutetuksi. Lisäksi kuntavaaleihin osallistuneet ja niissä kaupunkilaisilta ääniä saaneet ovat luonnollisia valintoja muihin kunnallisiin luottamustehtäviin. Kauttamme voit vaikuttaa kuntasi asioihin!

Mikäli harkitset asiaa niin otathan yhteyttä:

– puheenjohtaja Lare Inkala, 040 181 9319, lare.inkala[a]gmail.com

– varapuheenjohtaja Juha Vuorio, 040 500 6955, juha.vuorio[a]yahoo.fi

– sihteeri Jari Pirinen, 040 833 6356, jari.pirinen3[a]luukku.com

kuntavaaliehdokkuus edellyttää lähtökohtaisesti jäsenyyttämme

jäsenhakemus perussuomalaisiin

jäsenhakemus paikallisyhdistykseemme

Oulun Perussuomalaisten yhdistysten ja valtuustoryhmän syysseminaari Sanginjoella

Oulun Perussuomalaisten yhdistysten ja valtuustoryhmän syysseminaari Sanginjoella

Kirjoitettu 27.8.2016

Ensimmäiset kuntavaaliehdokkaamme julkaistu!

Oulun Perussuomalaisten yhdistysten ja valtuustoryhmän syysseminaari Sanginjoella

Oulun Perussuomalaiset yhdistykset ja valtuustoryhmä kokoontuivat sunnuntaina 27.8.2016 vuotuisessa syysseminaarissa. Tilaisuudessa olivat mukana mm. kansanedustaja Ville Vähämäki, piirimme vaalipäällikkö Ahti Moilanen sekä Perussuomalaisten kuntasihteeri Heimo Konttinen. Tilaisuuden alussa julkistimme ensimmäisen 28 henkilön ryhmän tulevien kuntavaalien ehdokkaitamme Oulussa. Ehdokkaat ovat: (lisää…)

Kirjoitettu 27.8.2016

Perussuomalaiset avoimuuden asialla Oulussa!

Valtuustoryhmämme jäsenen Anne Snellmanin valtuustoaloitteen seurauksena Ouluun laaditaan avoimen hallinnon toimintasuunnitelma sekä ohjelma palvelualueiden sitouttamiseksi sen noudattamiseen (Kaupunginhallituksen päätös 9.5.2016 § 159). Maanantaina 15.8.2016 kaupunginhallituksessa päätettiin järjestää asian tiimoilta henkilöstölle ja luottamushenkilöille koulutus, jossa avataan avoimen hallinnon teemaa ja, jossa kyseisen toimintasuunnitelman laatiminen käynnistyy.

http://asiakirjat.ouka.fi/ktwebbin/ktproxy2.dll?doctype=3&docid=531645
Kirjoitettu 16.8.2016

Oulun Perussuomalaisten tupaillat jatkuvat!

Oulun Perussuomalaisten tupaillat jatkuvat tiistaisin alkaen 23.8.2016 viikottain klo 17-19 piiritoimistolla Heinäpäässä osoitteessa Tarkka-ampujankatu 14.

Tervetuloa keskustelemaan ajankohtaisista aiheista ja tuolloin on mahdollisuus myös ilmottautua kuntavaaliehdokkaaksi. Tarjolla hyvää seuraa ja pullakahvit.

Tilaisuuksien isäntinä ovat Jari Pirinen ja Seppo Paakkari.

Tilaisuus on ilmainen ja avoin kaikille kaikille perussuomalaisuudesta kiinnostuneille. Tervetuloa!

Kirjoitettu 5.7.2016

Osallistumme Ylikiimingin Tervasmarkkinoille torstaina 7.7.

Tervetuloa osastollemme!

 

http://oulu.perussuomalaiset.fi/tapahtumat/ylikiimingin-tervasmarkkinat/

Kirjoitettu 30.4.2016

Oulun Perussuomalaisten kevättapahtuma lauantaina 14.5 Oulu-laivalla

Tulossa kaikille avoin kevättapahtuma lauantaina 14.5 klo 12 alkaen, TT5-orkesteri viihdyttää. Pullakahvi- ja makkaratarjoilu, paikalla myös kansanedustaja Ville Vähämäki ja Haukiputaan perussuomalaiset.

Tervetuloa!

Tilaisuus jatkuu noin klo 15 jäsenistölle tarkoitetulla risteilyllä Oulun lähivesille.

 

Kirjoitettu 21.4.2016

Vapputapahtuma lauantaina piiritoimistolla

Oulun Perussuomalaiset järjestävät lauantaina 30.4  piiritoimiston edustalla klo 12 – 14 vapputapahtuman, jossa tarjoillaan makkaraa, pullakahvia ja keskusteluja.

Tilaisuudessa läsnä myös kansanedustaja Ville Vähämäki sekä Perusnuorten puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen.

osoite: Tarkka-ampujankatu 14, Heinäpää

Kirjoitettu 21.2.2016

Ministeri Jari Lindström Rotuaarilla maanantaina 22.2.2016 noin klo 16:30 alkaen

Työ- ja oikeusministeri Jari Lindström vierailee Oulussa maanantaina 22.2.2016. Ministeri on tapahtumassa paikalla n. klo 16.30 – 18.00. Tervetuloa!

Vierailunsa alussa ministeri Lindström pitää puheen, jonka jälkeen hänelle saa esittää kysymyksiä. Ministerin kyselytunnin jälkeen kansalaiset voivat käydä ministerin kanssa henkilökohtaista keskustelua kahvikupposen ääressä. Tilaisuudessa tarjolla olevan hernekeiton tarjoavat Oulun Perussuomalaiset ry ja Kiimingin Perussuomalaiset ry. Tapahtumassa mukana ovat myös Oulun ja Kainuun Perussuomalaiset Nuoret sekä Pohjois-Pohjanmaan Perusnaiset ry.

Tilaisuuden järjestää Perussuomalaisten Pohjois-pohjanmaan piiri yhteistyössä Pohjois-Pohjanmaan Perusnaiset ry:n ja Oulun yhdistysten kanssa, joka pidetään Ma 22.2 Rotuaarilla klo 15.00 -18.00

 

Kirjoitettu 10.2.2016

Luento Lähi-idästä: professori Jouni Suistola esitelmöi Tiistaina 16.2 klo 18 alkaen

 Tavallinen tupailta klo 17 – 18,
klo 18 – 20:30 tri Jouni Suistola esitelmöi, tervetuloa!

LÄHI-IDÄN KONFLIKTIN JUURET

Pegasus-luento, kiitämme yhteistyöstä!
Tarkka-ampujankatu 14, liikehuoneisto 4
Kirjoitettu 2.2.2016

Kuntavaaliehdokkaaksi?

Hyvä aatteemme kannattaja,

huhtikuussa 2017 järjestetään valtakunnalliset kuntavaalit, joihin etsimme ehdokkaita.

Ehdokkuus antaa mahdollisuuden tulla valituksi valtuustoryhmäämme joko varsinaiseksi tai varavaltuutetuksi. Lisäksi kuntavaaleihin osallistuneet ja niissä kaupunkilaisilta ääniä saaneet ovat luonnollisia valintoja muihin kunnallisiin luottamustehtäviin. Kauttamme voit vaikuttaa kuntasi asioihin!

Mikäli harkitset asiaa niin otathan yhteyttä:

– puheenjohtaja Lare Inkala, 040 181 9319, lare.inkala[a]gmail.com

– varapuheenjohtaja Juha Vuorio, 040 500 6955, juha.vuorio[a]yahoo.fi

– sihteeri Jari Pirinen, 040 833 6356, jari.pirinen3[a]luukku.com

 

kuntavaaliehdokkuus edellyttää lähtökohtaisesti jäsenyyttämme

jäsenhakemus perussuomalaisiin

jäsenhakemus paikallisyhdistykseemme

Kirjoitettu 13.1.2016

Suukkoja Rotuaarilla ystävänpäivänä kello 16

Oulun Perussuomalaisten valtuustoryhmän jäsenemme sekä hallitus jakavat Brunbergin suukkoja ystävilleen.

Ystävänpäivänä 14.2.

Tavataan Rotuaarilla!

 

Kirjoitettu 1.1.2016

Vuoden 2016 toimihenkilöjen valinnat

Oulun Perussuomalaisten vuodelle 2016 valittu hallitus valitsi järjestäytymiskokouksessaan 11.12.2015 toimihenkilöitä seuraavasti.

Vuonna 2016 hallituksen puheenjohtajana jatkaa jo aiemmin uudelleenvalittu Lare Inkala. Ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin edelleen Juha Vuorio. Toiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin Vaili Jämsä-Uusitalo. Sihteeriksi Jari Pirinen. Taloudenhoitajana jatkaa Raimo Rautiola.

Tiedottajaksi valitiin valtuustoryhmämme sihteerinä toimiva Mia Pelkonen. ATK-vastaavana jatkaa Juha Vuorio.

Lisäksi valittiin tapahtumatoimikunta, jonka puheenjohtajana toimii Seppo Paakkari, muiksi jäseniksi tulivat Esa Paloniemi, Markku Hanhela, Seppo Hannula, Heikki Kopsakangas ja Helena Lämpsä.

Tulevien kuntavaalien valmistelutoimikunnan puheenjohtajaksi valittiin Hannu Taskila. Valittiin lisäjäseneksi jo tässä vaiheessa Krista Inkala.

Tilaisuus jatkui yhdistyksen pikkujoululla Satamaravintolassa Toppilansalmen alueella.

 

 

 

Kirjoitettu 24.12.2015

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

toivoopi Oulun Perussuomalaiset

2015-12-24 10.56.23

Kirjoitettu 22.12.2015

Kinkunsyöntitalkoot

KINKUNSYÖNTITALKOOT

Kaikille avoin ilmainen jouluruoka: Kinkut, laatikot, rosolli, mansikkasoppa, mehu, kahvi.

Aika: Tiistaina 22.12.2015 klo 17-20 ja keskiviikkona 23.12.2015 klo 17-20 (niin kauan kuin ruokaa riittää).
Paikka: Tarkka-ampujankatu 14, Oulu (Perussuomalaisten Pohjois-Pohjanmaan piiritoimisto).

Järjestäjänä Oulu Perussuomalaiset ja kansanedustaja Ville Vähämäki.

Tapahtuman lisätiedot:

22.12.2015 https://oulu.perussuomalaiset.fi/tapahtumat/kinkunsyontitalkoot/

23.12.2015 https://oulu.perussuomalaiset.fi/tapahtumat/kinkunsyontitalkoot-2/

lisätietoja: Jari-Pekka Teurajärvi / 0408073847 / teurajarvi@nullhotmail.com

kinkunsyöntitalkoot

Kirjoitettu 18.12.2015

Vähävaraisten ja työttömien jouluruokailu

Kansanedustaja Ville Vähämäki tarjoaa yhdessä Oulun Perussuomalaisten ja Perussuomalaisten Naisten kanssa vähävaraisille ja työttömille jouluruoan kinkkuineen ja laatikoineen sunnuntaina 20.12. klo 10-14 Oulun Honkapirtillä, Pateniementie 86.

Myös kaikki Oulun seudun perussuomalaiset jäsenet toivotetaan tervetulleiksi syömään. Mukaan tarvitset vain joulumieltä.

Tervetuloa!

Kirjoitettu 8.12.2015

Kunniamerkkejä Oulun perussuomalaisille!

Vuoden 2017 itsenäisyyspäivänä myönnettiin kunniamerkit kahdelle kaupunginvaltuutetullemme Veijo Väänäselle ja Annemari Enojärvelle.

Yrittäjä Veijo Väänäselle myönnettiin Suomen Valkoisen Ruusun I luokan mitali kultaristeineen. Veijo on toiminut erilaisissa kunnallisissa luottamustehtävissä yhtäjaksoisesti vuodesta 1976 lähtien. Suurimman osan mm. kunnan- ja kaupunginvaltuutettuna, aluksi Ylikiiminkin kunnassa ja nyt Ylikiiminkgin kaupunginosassa Oulun kaupungissa.

Henkilökohtaiselle avustajalle Annemari Enojärvelle myönnettiin Suomen Valkoisen Ruusun I luokan mitali. Annemari on toiminut kaksikymmentä vuotta kunnallisissa luottamustehtävissä mm. sekä kunnan- että kaupunginvaltuutettuna aluksi Haukiputaan kunnassa ja nyt Haukiputaan kaupunginosassa Oulun kaupungissa.

Molemmat henkilöt ovat osallistuneet runsaasti myös muuhun yhteiskunnalliseen toimintaan.

Oulun Perussuomalaisten valtuustoryhmä

Perussuomalaisten luottamustehtävät Oulussa

Kirjoitettu 26.10.2015

Syyskokouksen valintoja

2016 OPS hallitusOulun Perussuomalaiset ry:n sääntömääräinen syyskokous järjestettiin sunnuntaina 25.10.2015 Oulussa Kirkkotorin koulutuskeskuksessa. Sateisesta syysilmasta huolimatta paikalle saapui kolmatta kymmentä aktiivia.

Kokouksen puheenjohtajana toimi utajärvinen Ahti Moilanen. Oululainen kansanedustaja Ville Vähämäki toi terveisiä eduskunnasta, mikä herätti vilkasta keskustelua hyvässä hengessä. Syyskokousväki valitsi yksimielisesti vuodeksi 2016 puheenjohtajana jatkamaan Lare Inkalan.

Hallituksen jäseniksi valittiin: Seppo Paakkari (varalla Esa Paloniemi), Juha Vuorio (varalla Raimo Rautiola), Jari Pirinen (varalla Mia Pelkonen), Olli Rundgren (varalla Heikki Kopsakangas), Vaili Jämsä-Uusitalo (varalla Krista Inkala), Anne Snellman (varalla Helena Lämpsä) ja Seppo Leskinen (varalla Markku Hanhela).

Toiminnantarkastajaksi valittiin Veijo Väänänen, varatoiminnantarkastajaksi puolestaan Ville Vähämäki.

Piirikokousedustajaksi valittiin hallituksen puheenjohtajalle varalle Seppo Hannula, varsinaisten hallituksen jäsenten ja varajäsenten lisäksi valittiin kahdeksi lisäedustajaksi Tauno Ikonen (varalla Hannu K. Taskila) sekä Veijo Väänänen (varalla Ville Vähämäki).

Kirjoitettu 19.10.2015

Syksyn Tupaillat käynnissä. Tervetuloa!

Oulun Perussuomalaisten tupaillat aloittavat 22.9-2015 (tiistaisin) klo: 17.00-19.00 Tarkka-ampujankatu 14, 90120 Oulu.

Tapaamme joka tiistai samaan aikaan keskustelemaan ajankohtaisista aiheista, joinain kertoina järjestämme teemailtoja joista ilmoitamme erikseen.

Tervetuloa kaikki perussuomalaiset ja perussuomalaisuudesta kiinnostuneet!

Terveisin Jari Pirinen ja Seppo Paakkari.

Kirjoitettu 15.10.2015

Ulkoministeri Soini johtaa Barentsin euroarktisen neuvoston kokousta Oulussa

Barentsin euroarktisen neuvoston viidestoista ministerikokous järjestetään Oulussa 14.–15. lokakuuta. Kokoukseen osallistuu neuvoston jäsenmaiden sekä Barentsin alueneuvoston edustajia ja keskeisiä Barents-yhteistyön sidosryhmiä. Puheenjohtajana toimii ulkoministeri Timo Soini. Kokouksessa tarkastellaan neuvoston työn tuloksia ja tulevaa toimintaa sekä hyväksytään yhteinen julkilausuma. Oulun kokouksessa Barentsin euroarktisen neuvoston puheenjohtajuus siirtyy Suomelta Venäjälle.

Suomen kaksivuotisen puheenjohtajuuden painopisteitä ovat olleet taloudellinen yhteistyö ml. liikenne ja logistiikka, ympäristö ja ilmastonmuutos sekä nuorisoyhteistyö. Liikenteen alalla valmistui selvitys rajat ylittävistä tieliikenneväylistä ja niiden investointitarpeista. Toimia on jatkettu ympäristöä voimakkaasti pilaavien kohteiden vähentämiseksi, ja Barentsin ilmastosuunnitelma on edennyt toteutusvaiheeseen. Suomen kaudella on aktivoitu taloustyöryhmän alaisen metsäverkoston toiminta.  Lisäksi on parannettu alkuperäiskansojen osallistumismahdollisuuksia Barents-yhteistyöhön ja laadittu kattava selvitys Barentsin hankerahoituksesta.

Barentsin euroarktinen neuvosto perustettiin 22 vuotta sitten ja sen jäseniä ovat Pohjoismaat, Venäjä ja EU. Barentsin euroarktisen neuvoston tavoitteena on vakauden ja kestävän kehityksen edistäminen sekä turvallisuuden lisääminen Pohjoiskalotilla ja Venäjän luoteisalueilla.

Kirjoitettu 9.10.2015

Liity Perussuomalaisten jäseneksi!

Hyvä aatteemme kannattaja,

jäsenyys antaa sinulle mahdollisuuden tukea kansanliikettämme, vuosimaksu on maltillinen 25 euroa.

Jäsenyys mm. tuo kotiisi Perussuomalais -lehden tietopaketin neljän viikon välein. Se myös mahdollisttaa ehdokkuuden mm. kuntavaaleihin.

Oulun Perussuomalaisten yhteyshenkilöt:

– puheenjohtaja Lare Inkala, 040 181 9319, lare.inkala@nullgmail.com

– varapuheenjohtaja Juha Vuorio, 040 500 6955, juha.vuorio@nullyahoo.fi

– sihteeri Olli Rundgren, 044 994 7313, ollirundgren.ps@nullgmail.com

jäsenhakemus perussuomalaisiin

jäsenhakemus paikallisyhdistykseemme

 

Kirjoitettu 20.9.2015

Yhdistystemme Oulun syysseminaari

Aurinkoisena elokuun lopun lauantaina Oulun kolmen paikallisyhdistyksen hallitukset ja valtuustoryhmä kokoontuivat parinkymmenen ihmisen voimin Sanginjoen varrella olevaan kaupungin vierastilaan.

Tilaisuus alkoi seminaarilla, jonka aluksi uusi kuntasihteeri Heimo Konttinen toi puolueen terveiset ja muistutti monista käytännön asioista ja periaatteista, joita tarvitaan järjestötyössä.

Valtuustoryhmämme puheenjohtajana toimiva Juha Vuorio puolestaan esitti tilaisuutta varten koostamansa materiaalin, jossa käytiin läpi edelliset kuntavaalit, kaupungin luottamushenkilöjärjestelmä ja tavoitteita sekä työlistaa tulevia vuoden 2017 kuntavaaleja varten.

Oulun kaupunki tarjoaa kerran vuodessa valtuustoryhmille tämän alun perin kauppatorilta siirretyn upean hirsirakennuksen seminaareja ja vastaavia kokouksia varten. Tilaisuus jatkui saunalla ja talon salaisella reseptillä valmistetulla lohikeitolla.

Kuntaliitoksen myötä Oulussa on kolme paikallisyhdistystä, jotka kaikki olivat edustettuna tilaisuudessa. Kiitokset osanottajille.

 

Kirjoitettu 6.9.2015

Oulun Perussuomalaiset tavattavissa Oulun torilla 14-16.9.2015

Oulun Perussuomalaiset ovat tavattavissa Oulun torilla 14-16.9.2015: Ma klo 9-18, Ti klo 9 – 18, Ke klo 9 – 16, tarjoamme mehua ja keksiä/pullaa.

Tarvitsemme myös vapaehtoista henkilöstä pyörittämään kahdessa vuorossa telttaa aamuvuoro 9-13 ja iltavuoro 13-18 (keskiviikkona 9 – 13 ja 13 – 16)

Jos pystyt tulemaan mukaan jonkin vuoron tai sen osan soita Seppo Paakkari 044 971 6879 tai laita tekstari/sähköpostilla aika milloin pääset tulemaan seppop10@nullgmail.com voit myös ilmoittaa Esa Paloniemi 050 359 1091. Voit myös ilmestyä paikanpäälle, mutta toivomme ennakko ilmottautumista jotta saamme vuoroja jaettua tasaisesti.
Tervetuoloa myös kaikki muutkin paikallisjärjestöt, kanasanedustajat ja muut toimijamme. Jos mahdollista laittakaa sähköpostia milloin olette mahdollisesti paikalla niin voimme asiasta ilmoitella myös muillekin tahoille.

Kirjoitettu 18.8.2015

Pohjois-Pohjanmaan perussuomalaisia puolueen johtopaikoille

Perussuomalaiset Nuoret ry puheenjohtaja oululainen Sebastian Tynkkynen valittiin kahdeksi seuraavaksi vuodeksi perussuomalaisten 3. varapuheenjohtajaksi Turun puoluekokouksessa. Varapuheenjohtajuus tuo paikan myös puoluehallitukseen sekä puoluevaltuustoon.

Ahti Moilanen Utajärveltä ja Juha Vuorio Oulusta tulivat valituksi perussuomalaisten puoluevaltuustoon edustamaan Pohjois-Pohjanmaan piiriä. Lisäksi puoluevaltuustoon kuuluu puolueen Pohjois-Pohjanmaan piirin puheenjohtaja Jari-Pekka Teurajärvi.

– Pohjois-Pohjanmaan vaikutusvalta puolueen johtoelimissä kasvoi merkittävästi ja tähän olemme tyytyväisiä, toteaa Teurajärvi. Kokonaistilanne Pohjois-Suomen kannalta on hyvä, sillä Lapin ja Kainuun piiristä on lisäksi yhteensä viisi puoluevaltuutettua sekä puolueen 2. varapuheenjohtaja ministeri Hanna Mäntylä on Lapista. Turun puoluekokouksessa uudelleen valittu puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo on lähtöisin Torniosta ja eduskunnan puhemies Maria Lohela Nivalasta. Pohjois-Pohjanmaan perussuomalaiset kansanedustajat Pirkko Mattila, Olli Immonen, Ville Vähämäki ja muut yllä mainitut henkilöt varmistavat sen, että pystymme ajamaan Suomen ja erityisesti pohjoisen asiaa yhä paremmin.

Kirjoitettu 7.8.2015

Perussuomalaiset Naiset ry on mukana kannus-tamassa osallistujia Likkojen Lenkillä la 15.8

Oulu lauantaina 15.8.2015 klo 12-17, Raatin stadion

Oulu lauantaina 15.8.2015 klo 12-17, Raatin stadion

Tapahtumatorilla on oma osastomme.

Oulussa tämä on jo 5-vuotis Juhlalenkki

Tarjolla lenkkimehut.

Iloista mieltä mukaan, säästä huolimatta.

Nähdään Lenkillä ja poristaan…

Perusnaiset mukana!

… no poristaan jo Turussa.

Terveisin Satu, Vaili ja Tanja

Kirjoitettu 29.6.2015

Ylimääräisen piirikokouksen valintoja

Kuvassa puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo, kokouksen puheenjohtaja Jari Ojala sekä sihteeri Henna Kupsala

Kuvassa puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo, kokouksen puheenjohtaja Jari Ojala sekä sihteeri Henna Kupsala

Viikonvaihteessa pidettiin Pohjois-Pohjanmaan piirimme ylimääräinen yleinen kokous. Tuolla täydennettiin piirhihallitusta Oulun Perussuomalaisten jäsenillä Veijo Väänäsellä, joka valittiin varsinaiseksi hallitusjäseneksi, ja jonka tilalle varajäseneksi valittiin Seppo Leskinen.

Kokouksessa valittiin lisäksi kolme jäsentä tulevaan puoluevaltuustoon, joiden joukossa jäsenemme Juha Vuorio. Puoluevaltuuston valinnat tosin vahvistetaan vasta elokuun puoluekokouksessa.

Puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo aloitti kokouksen puolueen 20 vuotisesta taipaleesta, jossa neljän hengen saunaporukasta on tullut neljän ministerin hallituspuolue. Riikka muistutti myös, että hallitusohjelmassa on lukuisia asioita perussuomalaisten ohjelmasta.

Kirjoitettu 12.5.2015

Tupaillat jatkuvat loppukesästä

Oulun Perussuomalaiset ry:n tupaillat jäävät nyt 12.5.2015 kesätauolle ja paalavat loppukesästä  myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana taas takaisin tiistai-iltoihin. Kiitokset kaikille alkuvuonna mukana olleille ja hyvää kesää.

Jari Pirinen ja Seppo Paakkari

Kirjoitettu 20.4.2015

Perussuomalaiset kolmosesta kakkoseksi!

Kukitus Oulussa 2015Perussuomalaiset nousivat Suomen toiseksi suurimmaksi puolueeksi 38 kansanedustajalla!

Oulun vaalipiirissä Perussuomalaiset säilyttivät toiseksi suurimman puolueen aseman.

Huomattavaa on, että Oulun kaupunginvaltuuston ryhmistä vain Perussuomalaisilla on kaksi kansanedustajaa!

http://vaalit.yle.fi/tulospalvelu/2015/eduskuntavaalit/?ehdokkaat_##vaalipallo

Kirjoitettu 16.4.2015

Vaalivalvojaiset sunnuntaina!

Oulun Perussuomalaiset järjestävät perinteelliset vaalivalvojaiset Oulun piiritoimistolla osoitteessa Tarkka-ampujankatu 14, alkaen klo 19, päättyen noin puoliltaöin.

Tervetuloa molempiin kaikki perussuomalaiset ja perussuomalaisista kiinnostuneet!

Vaalivalvojaisista lisätietoja antavat tilaisuuden isännät:
– Jari Pirinen 040-833 6356
– Juha Vuorio, 040-500 6955

Kirjoitettu 14.4.2015

Oulun Perussuomalaislla kuusi ehdoksasta!

kooste 04

Olli Immonen, kansanedustaja

Ville Vähämäki, kansanedustaja, DI

Vaili Jämsä-Uusitalo, opintoasiainsihteeri

Anne Snellman, filosofian tohtori

Jenna Simula kansanedustajan avustaja

Sebastian Tynkkynen, PS-nuorten puheenjohtaja

 

olemme myös facebookissa: https://www.facebook.com/oulunperussuomalaiset

katso kaikki ehdokkaamme: https://oulu.perussuomalaiset.fi/eduskuntavaaliehdokkaat/

 

Kirjoitettu 4.4.2015

Tupaillat jatkuvat myös vaalikylän ajan, tervetuloa molempiin!

Perussuomalaisten Rotuaarin vaalikylän osasto avoinna 7.4 – 18.4. Avoinna joka päivä klo 11-17. Tervetuloa!

Tupaillan tiistai 7.4 ja tiistai 14.4 isäntänä toimii Jari Pirinen. Tupaillat piiritoimistolla Tarkka-ampujankatu 14. Tervetuloa!

Tupaillassa 7.4 paikalla myös kansanedustajaehdokas Vaili Jämsä-Uusitalo.

Tupaillassa 14.4 paikalla myös kansanedustajaehdokas Juha Liuokkonen

Kirjoitettu 29.3.2015

Vaalijulisteet ja -telineet

Hyvät perussuomalset aktiivit:

On toivottavaa, että kukin ottaisi mahdollisuuksien mukaan yhteyttä Paakkarin Seppoon, seppop10@nullgmail.com, puh: 044 971 6879, jotta voidaan sopia mihin kukin vie julisteita, joita saa alkaa laittamaan paikoilleen 1.4 lähtien.

Julisteet ovat piiritoimistolla (Tarkka-ampujankatu 14) ja järjestämme sinne hakumahdollisuuksia tarpeen mukaan, olemme varanneet mm. seuraavat ajat:
– torstai 2.4 klo 14-15

mutta pyydämme ilmoittamaan joko spostilla tai puhelimella Sepolle mahdollisimman pian nyt etukäteen että osallistut tähän vaalityöhön, niin voimme tehdä paikkakohtaiset suunnitelmat.

seppop10@nullgmail.com, puh: 044 971 6879

Kirjoitettu 23.3.2015

Varapuheenjohtaja sijaisena

24.3.2015 alkaen varsinainen puheenjohtaja Lare Inkala on sairaslomalla.

Sijaisena toimii varapuheenjohtaja Juha Vuorio

– puh: 040 500 6955

– sposti: juha.vuorio@nullyahoo.fi

Kirjoitettu 18.3.2015

Perjantaina 20.3 Suomen Perustan turvallisuus-poliittinen luento Pakkalan salissa

Suomi, Venäjä ja Ukraina – keskustelua ulkopoliittisesta tilanteesta perjantaina 20.3. klo 18–20 Pakkala-salissa, Oulussa

Ulkopoliittinen tilanne Euroopassa on äärimmäisen jännittynyt ja herättää monia kysymyksiä. Saadaanko Euroopan ja Venäjän suhteet normalisoitua vai voiko uusi kylmä sota muuttua avoimeksi maailmanpaloksi? Mitkä tavoitteet ohjaavat Venäjän ulkopolitiikkaa? Millainen uhka Venäjä on Suomelle?

Suomen Perusta -ajatuspaja julkaisi lokakuussa 2014 teoksen Venäjä: uhka vai mahdollisuus? – avointa keskustelua Suomen Venäjä-suhteesta. Teoksen
teemoista on keskustelemassa perjantaina 20.3. klo 18–20 Pakkala-salissa (Kaarlenväylä 3, Oulu) dosentti Arto Luukkanen, joka on toinen artikkelikokoelman toimittajista.

Tule keskustelemaan Suomen ja Venäjän suhteista ja kuulemaan uusimmat kuulumiset Ukrainan tilanteesta.

https://www.perussuomalaiset.fi/events/suomi-venaja-ja-ukraina-keskustelua-ulkopoliittisesta-tilanteesta/

Tilaisuuteen on vapaa pääsy – tervetuloa!

Lisätietoja:

Simo Grönroos
toiminnanjohtaja, Suomen Perusta -ajatuspaja
simo.gronroos(at)suomenperusta.fi / 050 321 1755

http://www.suomenperusta.fi/

 

Kirjoitettu 17.3.2015

Perjantaina 20.3 kansanedustajaehdokkaat Oulussa!

Mukana tilaisuuksissa: Henna Kupsala, Lasse Mikkola, Anne Snellman, Ville Vähämäki

Tervetuloa!

Oulu Jukolan Tokmanni klo 10-12
Oulu Kärkkäinen klo 13-15
Oulu K-Citymarket Kaakkuri klo 16-18

 

 

 

 

 

 

Kirjoitettu 14.3.2015

Jenna Simula ehdokkaaksi

Perussuomalaisten Pohjois-Pohjanmaan piiri nimesi Oulun Perussuomalaisten jäsenen Jenna Simulan (eduskunta-avustaja) ehdokaslistalle eduskuntaan.

Kirjoitettu 22.2.2015

Tupaillat jatkuvat tiistaisin klo 17:00

Tupaillat jatkuvat vaaleihin asti klo 17:00 alkaen. Piiritoimistolla , tarkka-ampujankatu 14.
Vetäjinä Jari ja Seppo, sekä vierailevina tähtinä usein kansanedustajaehdokkaita.
Tervetuloa nauttimaan vieraat sekä tutut, hyvästä seurasta ja nisukahveista

Kirjoitettu 15.2.2015

Oulun Perussuomalaisten vaalipäälliköt valittu

Oulun Perussuomalaisten hallitus valitsi kokouksessaan 15.2. eduskuntavaalien vaalipäälliköiksi Seppo Paakkarin ja Esa Paloniemen.

Oulun Perussuomalaisilla on nimettynä seuraavat viisi eduskuntavaaliehdokasta:
Olli Immonen, 28, kansanedustaja;
Vaili Jämsä-Uusitalo, 57, opintoasiainsihteeri;
Anne Snellman, 47, filosofian tohtori;
Sebastian Tynkkynen, 25, PS-Nuorten puheenjohtaja, kasvatustieteen yo. ja
Ville Vähämäki, 35, kansanedustaja, diplomi-insinööri.

Kirjoitettu 26.1.2015

Valtuustoryhmän toimihenkilöt vuodelle 2015

Oulun Perussuomalaisten valtuustoryhmä teki sunnuntaina henkilövalintoja vuodelle 2015 seuraavasti:

Puheenjohtajaksi valittiin edelleen DI Juha Vuorio, varapuheenjohtajana jatkaa opintoasiainsihteeri Vaili Jämsä-Uusitalo, hallitusryhmän puheenjohtajana jatkaa filosofian tohtori Anne Snellman. Valtuustoryhmän uudeksi sihteeriksi valittiin julkishallinnon merkonomi Mia Pelkonen.

Valtuustoryhmän kokouspaikkana on Perussuomalaisten Pohjois-Pohjanmaan piirin vuodenvaihteessa käyttöönotettu uusi toimisto Heinäpäässä.

Lisätietoja: Juha Vuorio, 040-500 6955

Kirjoitettu 25.1.2015

Timo Soini Oulussa 30.1.

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini vierailee Oulussa perjantaina 30.1. Tilaisuus alkaa klo 16.00 Perussuomalaisten Oulun vaalipiirin kansanedustajaehdokkaiden esittelyllä, jonka jälkeen Timo Soini pitää puheen klo 17.00 alkaen. Paikkana on Teuvo Pakkalan sali pääkirjastolla osoitteessa Kaarlenväylä 3, PL 15, 90100 Oulu.

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton.

Tervetuloa!

Kirjoitettu 21.1.2015

Oulun Perussuomalaisilla viisi ehdokasta!

Perussuomalaisten Oulun vaalipiirin eduskuntavaaliehdokkaat ovat nyt selvillä ja lista on täysi. Oulun vaalipiirissä listalle saa asettaa enintään 18 ehdokasta.

Oulun PS EK 2015 keski

Vasemmalta kansanedustaja Olli Immonen (28), kansanedustaja, diplomi-insinööri Ville Vähämäki (35), opintoasiainsihteeri Vaili Jämsä-Uusitalo (55), filosofian tohtori Anne Snellman (47), perussuomalaisten nuorten puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen (25).

Oulun Perussuomalaisten ehdokkaat ovat:

 • kansanedustaja Olli Immonen (28) Oulu
 • kansanedustaja, diplomi-insinööri Ville Vähämäki (35) Oulu
 • opintoasiainsihteeri Vaili Jämsä-Uusitalo (55) Oulu
 • filosofian tohtori Anne Snellman (47) Oulu
 • perussuomalaisten nuorten puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen (25) Oulu
Kirjoitettu 8.1.2015

Etsimme tapahtumakoordinaattoria

Oulun Perussuomalaiset hakee tapahtumakoordinaattoria.

Asiasta kiinnostuneiden toivotaan ottavan yhteyttä puheenjohtaja Lare Inkalaan (puh: 040 181 9319).

Kirjoitettu 2.1.2015

Oulun luottamushenkilötapaaminen sunnuntaina 18.1 Kirkkotorilla klo 12-15

Oulun Perussuomalaisille luottamushenkilöille tarkoitettu seminaari pidetään Kirkkotorin koulutuskeskuksessa sunnuntaina 18.1 klo 12-15

Osoite Asemakatu 5, 90100 Oulu, Kirkkotorin pieni sali

klo 12:00 avaus
klo 12:10 läsnäolijoiden esittely
klo 12:40 ajatuksia valtuustoryhmän, luottamushenkilöiden ja kaupunginhallituksen työskentelystä ja ajankohtaisista aiheista
 
klo 13:50 tauko, mehua
 
klo 14:00 kansanedustajiemme ajatuksia vaalikamppailuun
                kansanedustajaehdokkaiden esittelyä
                vaalipäällikön terveiset eduskuntavaaleihin
klo 15:00 tilaisuuden päätös

tilaisuuden puheenjohtajana toimii valtuustoryhmän puheenjohtaja Juha Vuorio, mehutarjoilu
tiedustelut: juha.vuorio@nullyahoo.fi

 

Kirjoitettu 22.12.2014

Hallituksemme uudet toimihenkilöt

Oulun Perussuomalaiset ry:n uusi hallitus järjestäytyi
Oulun Perussuomalaiset ry:n vuoden 2015 hallituksen järjestäytymiskokouksessa 21.12.2014 tehtiin seuraavat valinnat. Varapuheenjohtajaksi valittiin diplomi-insinööri Juha Vuorio, sihteeriksi palveluesimies Olli Rundgren, taloudenhoitajaksi yrittäjä Raimo Rautiola ja tiedottajaksi filosofian tohtori Anne Snellman. Hallitus laittoi tapahtumakoordinaattorin pestin avoimeksi. Yhteyttä voi ottaa puheenjohtaja Lare Inkalaan (puh: 040 181 9319).
Oulun Perussuomalaisten hallitus toivottaa kaikille Rauhallista Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2015!
Kirjoitettu 27.11.2014

Kansanedustaja Ville Vähämäki esittelee Radikaalit teknologiat -työkalun

Eduskunnan tulevaisuusvaliokunta ja Pohjois-Pohjanmaan ennakointiverkosto järjestävät Radikaalit teknologiat -seminaarin maanantaina 8.12.2014 klo 9 – 12 Oulun yliopiston Saalastinsalissa, Pentti Kaiterankatu 1, Oulu.

Seminaarissa Tulevaisuusvaliokunnan radikaalit teknologiat -jaoston puheenjohtaja, kansanedustaja Ville Vähämäki esittelee ”Suomen 100 uutta mahdollisuutta: Radikaalit teknologiat -työkalun”.

Tarkemmat tiedot tapahtumasta löydät Perussuomalaisten kalenterista osoitteesta https://oulu.perussuomalaiset.fi/tapahtumat/radikaalit-teknologiat-seminaari-oulu/

Tilaisuuteen on ennakkoilmoittautuminen 1.12.2014 mennessä: www.pohjois-pohjanmaa.fi/ennakointi

Ohjelma Radikaalit teknologiat Oulu 0812014

Kirjoitettu 9.11.2014

Oulun Perussuomalaiset valitsivat puheenjohtajan sekä uuden hallituksen vuodelle 2015

20141109_syyskokous

Kuva: Oulun Perussuomalaisten kokousväkeä kuvassa ylärivissä vasemmalta Jari-Pekka Teurajärvi, Juha Vuorio, Lare Inkala, Olli Rundgren, Helena Lämpsä, Veijo Väänänen, Seppo Paakkari, Jari Pirinen, Esa Paloniemi ja Hannu K Taskila sekä alarivissä vasemmalta Vaili Jämsä-Uusitalo, Tauno Ikonen, Anne Snellman ja Krista Inkala. (kuvaaja Paula Juka)

9.11.2014

Oulun Perussuomalaiset valitsivat puheenjohtajan sekä uuden hallituksen vuodelle 2015

Muusikko Lare Inkala valittiin jatkamaan Oulun Perussuomalaiset ry:n puheenjohtajana paikallisyhdistyksen sääntömääräisessä syyskokouksessa sunnuntaina Oulussa.

Oulun Perussuomalaisten muiksi hallituksen jäseniksi valittiin opintosihteeri Vaili Jämsä-Uusitalo, palveluesimies Olli Rundgren, diplomi-insinööri Juha Vuorio, filosofian tohtori Anne Snellman, insinööri Jari-Pekka Teurajärvi, virastomestari Seppo Paakkari sekä yrittäjä Raimo Rautiola.

Hallitukseen varajäseniksi valittiin eläkeläinen Esa Paloniemi, sihteeri Helena Lämpsä, diplomi-insinööri Arto Kivimäki, yrittäjä Veijo Väänänen, kasvatuspsykologi Krista Inkala, kirvesmies Heikki Kopsakangas sekä eläkeläinen Tauno Ikonen.

Paikallisyhdistyksen edustajiksi Perussuomalaisten Pohjois-Pohjanmaan piirin kokouksiin valittiin edellä mainittujen hallituksen varsinaisten jäsenten lisäksi ruokalatyöntekijä Jaana Paakkari ja eläkeläinen Seppo Leskinen. Varaedustajiksi valittiin hallituksen varajäsenten lisäksi eduskunta-avustaja Jenna Simula, henkilökohtainen avustaja Annemari Enojärvi sekä yrittäjä Aatos Manninen.

10.11.2014 päivitys: Olli Rundgrenin titteli korjattu.

Kirjoitettu 2.10.2014

Oulun Perussuomalaiset ry syyskokous uudella piiritoimistolla

Oulun Perussuomalaiset ry syyskokous pidetään 9.11.2014 piiritoimistolla osoitteessa Hintantie 19 kello 12:00.

Käsitellään sääntömääräiset asiat.

Hallitus

Kirjoitettu 21.8.2014

Perussuomalaisten tupaillat jatkuvat

Oulun Perussuomalaiset ry tupaillat tiistaisin klo 17 – 19 uudella piiritoimistolla, Hintantie 19, 90580, Oulu.

Illan isäntänä toimivat Seppo Paakkari ja Jari Pirinen.

Kutsumme tilaisuuteen saapumaan kaikkia politiikasta sekä PS:n asioista kiinnostuneita!

Kirjoitettu 20.8.2014

Oulun Perussuomalaiset syysmarkkinoilla

Syysmarkkinat Oulun kauppatorilla 8. –  10. syyskuuta 2014

http://www.rotuaari.info/syysmarkkinat

 

Oulun Perussuomalaiset osallistuvat Oulun syysmarkkinoille.

Talkoolaiset voivat ilmoittautua Hannu K. Taskilalle sähköpostilla: hannu.k@nulltaskila.eu – tai hannu.k.taskila@nulllive.fi

Linkki kalenteriin: http://oulu.perussuomalaiset.fi/tapahtumat/oulun-perussuomalaiset-oulun-syysmarkkinoilla/

Kirjoitettu 12.8.2014

Oulun Perussuomalaisten syystapahtuma 13.9. klo 12:00

Oulun Perussuomalaisten syystapahtuma 13.9.2014 Oulu laivalla alkaen klo 12.

Luvassa myös meriristelyä pitkin päivää.

Olet Tervetullut tapahtumaan!

 

Kirjoitettu 28.5.2014

Seurakuntavaaliehdokkaiden haku käynnistyy

Seurakuntavaalit logoHaluatko syksyn seurakuntavaaleihin ehdolle ja kuulut ev.lut. kirkkoon? Tässä viestissä tulee ohjeistus.

Oulun seurakyntayhtymässä on 7 seurakuntaa, jotka jokainen valitsevat vaaleilla omat seurakuntaneuvostonsa, sekä edustajansa koko seurakuntayhtymän yhteiseen kirkkovaltuustoon.

Jokainen ehdokas asetetaan ehdolle automaattisesti siihen seurakuntaan, jonka alueella postiosoitteensa mukaan asuu.

Sebastian Tynkkynen (sebastien.tynkkynen@nullgmail.com) toimii Perussuomalaisten vaalimiehenä Oulun seurakuntayhtymän seurakuntavaaleissa, ja ilmoittautumiset ehdokkaaksi hänen kauttaan. Vaalimies ilmoittaa jokaisen perussuomalaisesti ajattelevan ehdokkaaksi asettuvan suoraan sen seurakunnan listalle, johon hän kuuluu. Kaikki vaalimiehelle lähetetyt ehdokasilmoittautumiset ovat sitovia. Lähetä seuraavat tiedot sähköpostin mukana:

Nimi:
Ikä:
Ammatti:
Katuosoite ja postinumero:
Puhelinnumero:
Sähköpostiosoite:

LISÄTIEDOT:

Sebastian Tynkkynen,
Oulun Perussuomalaisten hallituksen jäsen
e-mail: sebastien.tynkkynen@nullgmail.com
puh. 0404-172745

Kirjoitettu 12.5.2014

Tupaillat kesäkuun loppuun asti joka tiistai kello 17-19

Illan isäntänä toimii Hannu K Taskila aisaparinaan Seppo Paakkari.

Tupailloissa keskustellaan mm. päivän politiikasta ja muista ajankohtaisista aiheista sekä pidämme väilliä myös esitelmiä kysytyimmistä aiheista kutsutun asiantuntijan vetämänä. TERVETULOA vanhat ja uudet jäsenet sekä asiasta kiinnostuneet. Tupaillan aikana mahdollisuus liittyä myös puolueemme ja paikallisyhdistyksemme jäseneksi. Pannu kuumana koko illan!

Tarkemmat tiedot tupaillasta löydät kalenteristamme.

Seuraa ilmoittelua tulevien tupailtojen osalta kotisivuiltamme ja kalenterista.

Kirjoitettu 10.5.2014

Perussuomalaisilla vaalikoju Rotuaarin eurovaalikylässä

Oulun kaupunki pystyttää Oulun Rotuaarille Eurovaalikylän 9.5.-24.5.2014 väliseksi ajaksi.

Löydät Eurovaalikylän päivittäisen perussuomalaisen tarjonnan kalenteristamme (tässä linkki kalenteriin). Voit myös ilmoittautua jollekkin päivälle vastuulliseksi henkilöksi perussuomalaiselle eurovaalikojulle tai vaihtoehtoisesti vapaaehtoiseksi vaalityöntekijäksi. Koko joukkueen panosta tarvitaan, jotta saamme kerrottua järkevän eurovaalikampanjamme sanoman äänestäjille sekä Eurojytkyn toteutumaan.

Mikäli haluat antaa oman panoksesi ja osaamisesi perussuomalaisen eurovaalikampanjan käyttöön, ota yhteyttä Jari-Pekka Teurajärveen (teurajarvi@nullhotmail.com tai 0408073847).

Yhdenkin tunnin panoksellasi voi olla ratkaiseva merkitys lopputuloksen kannalta!

Täällä voit käydä tutustumassa perussuomalaisiin eurovaaliehdokkaisiin.

IMG_0215

Väenpaljoutta osastollamme.

 

Kirjoitettu 9.5.2014

PS tilaisuus Rotuaarilla puolueneuvoston kokouksen alla yleisömenestys

Perussuomalaisten puolueneuvoston kokous 3-4 toukokuuta kesän suurimpana puolutapahtumana keräsi myös suuren joukon yleisöä Rotuaarille, kun avajaispäivänä mm. Timo Soini ja EU-ehdokkaamme kertoivat Rotuaarin esiintymislavalla Euroopan ja Suomen menosta.

Katso Perussuomalaisten sivulta yhteenveto puolueneuvoston kokouksesta:

http://www.perussuomalaiset.fi/suora-lahetys-puolueneuvoston-kokous-oulussa-3-5-2014/

Kuvassa kiinnostunutta yleisöä (vasemmalla) sekä täkäläisiä perussuomalaisia (oikealla)

 

 

Musiikista vastasi Lare Inkala ja Kuriirit!

Kirjoitettu 6.5.2014

Järjestyksenvalvojakurssi on peruuntunut

Järjestyksenvalvojakurssi on peruuntunut vähäisen kiinnostuksen vuoksi.

Kirjoitettu 5.5.2014

Seuraava tupailta 6.5.2014 kello 17-19

Illan isäntänä toimii Hannu K Taskila aisaparinaan Seppo Paakkari.

Tupailloissa keskustellaan mm. päivän politiikasta ja muista ajankohtaisista aiheista sekä pidämme väilliä myös esitelmiä kysytyimmistä aiheista kutsutun asiantuntijan vetämänä. TERVETULOA vanhat ja uudet jäsenet sekä asiasta kiinnostuneet. Tupaillan aikana mahdollisuus liittyä myös puolueemme ja paikallisyhdistyksemme jäseneksi. Pannu kuumana koko illan!

Tarkemmat tiedot tupaillasta löydät kalenteristamme.

Seuraa ilmoittelua tulevien tupailtojen osalta kotisivuiltamme ja kalenterista.

Kirjoitettu 27.4.2014

Seuraava tupailta 29.4.2014 kello 17-19

Illan isäntänä toimii Hannu K Taskila aisaparinaan Seppo Paakkari.

Tupailloissa keskustellaan mm. päivän politiikasta ja muista ajankohtaisista aiheista sekä pidämme väilliä myös esitelmiä kysytyimmistä aiheista kutsutun asiantuntijan vetämänä. TERVETULOA vanhat ja uudet jäsenet sekä asiasta kiinnostuneet. Tupaillan aikana mahdollisuus liittyä myös puolueemme ja paikallisyhdistyksemme jäseneksi. Pannu kuumana koko illan!

Tarkemmat tiedot tupaillasta löydät kalenteristamme.

Seuraa ilmoittelua tulevien tupailtojen osalta kotisivuiltamme ja kalenterista.

Kirjoitettu 14.4.2014

Järjestyksenvalvojakurssi

Perussuomalaiset rp puolue ja Perussuomalaiset Pohjois-Pohjanmaan piiri ry tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden osallistua järjestyksenvalvojakurssille. Kurssi on perussuomalaisille ilmainen. Kurssi antaa pätevyyden toimia järjestyksenvalvojana.

Aikataulu:

 • to 8.5. kello 16:30-21:00
 • pe 9.5. kello 16:30-21:00
 • la 10.5. kello 08:00-16:00
 • to 15.5. kello 16:30-21:00
 • pe 16.5. kello 16:30-21:00

Paikka: Kiilletie 1, 90620 Oulu

Pikaiset ilmoittautumiset Oulun Perussuomalaiset ry pj. Lare Inkalalle (0401819319 / lare.inkala@nullgmail.com).

Myös ennakkoilmoittautuneita pyydetään vahvistamaan ilmoittautuminen!

Lisätietoja koulutuksen tarkemmasta sisällöstä löydät poliisin kotisivuilta.

Kirjoitettu 1.4.2014

Tupaillat tauolla huhtikuun ajan

Oulun Perussuomalaiset ry:n viikottaiset tupaillat ovat tauolla huhtikuun ajan, koska toimistoa tarvitaan 3.-4.5. Oulussa järjestettävän puolueneuvoston järjestelyitä varten. Seuraa ilmoittelua kotisivuiltamme oulu.perussuomalaiset.fi ja Facebookista https://www.facebook.com/oulunperussuomalaiset

Kirjoitettu 1.4.2014

Osuuskauppa Arinan edustajiston vaalit 2014 – Perussuomalaiset ehdokkaat

Osuuskauppa Arinan edustajiston vaalit 2014 – Perussuomalaiset ehdokkaat Arinan jäsenalueelta 1 (Oulu, Ii, Muhos, Utajärvi, Vaala).

Lisätietoja Facebookista: https://www.facebook.com/ps2014arina

Lisätietoja Ehdokkaiden web sivulla: http://www.ps-oulu.pusku.com/

Lisätietoja vaaleista Arinan sivustolla: http://www.s-osuuskauppavaalit.fi/arina/

Klikkaa kuvaa isommaksi:

jäsenalue_1_ehdokkaat

Kirjoitettu 29.3.2014

Perussuomalaiset keräsivät monisatapäisen ihmisjoukon Oulun Rotuaarille

Perussuomalaiset järjestivät 29.3. Oulun Rotuaarilla vaalitapahtuman, joka keräsi satoja ihmisiä keskustelemaan päivän politiikasta ilmaisen makkaran, munkin ja kahvin kera. Ilmaisella ruoalla ei kuitenkaan viety Rotuaarin yrittäjien tienestejä, sillä perussuomalaiset olivat palkanneet yrittäjän hoitamaan tarjoilun.

Tapahtumaan veti ilmaisen ruoan lisäksi paljon porukkaa myös kansanedustaja
eurovaaliehdokas Pirkko Mattila, jonka ympärillä riitti kuhinaa. Kansaa kiinnosti myös ajankohtaiset Arinan edustajiston vaalit ja tapahtumassa olikin paikalla runsaasti perussuomalaisia Arinanvaaliehdokkaita.

Perussuomalaisten eduskuntavaalimenestystä 2011 kuvailtiin jytkyksi ja tämän kevään eurovaaleista haetaan superjytkyä. Se tarkoittaisi europarlamentaarikkopaikkojen kolminkertaistamista. Arinan vaaleista haetaan jopa megajytkyä, sillä edustajiston paikkamäärä voidaan jopa viisinkertaistaa.

20140329_Perussuomalaiset_Rotuaarilla

20140329_Perussuomalaiset_Rotuaarilla_makkaratarjoilu

Kirjoitettu 28.2.2014

Perussuomalaisia Oulun vaalilautakuntiin ja vaalitoimikuntiin

Oulun Perussuomalaiset hakevat parhaillaan toimijoita vaalilautakuntiin ja vaalitoimikuntiin. Niihin luottamushenkilöihin, jotka ovat toimineet aikaisemmin kyseisissä toimielimissä, tullaan ottamaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

Jos haluat uutena toimijana mukaan vaalilautakuntaan tai vaalitoimikuntaan, pyydä lisätietoja ja ota yhteyttä Oulun Perussuomalaiset ry sihteeri Olli Rundgreniin (0449947313 / ollirundgren.ps@nullgmail.com).

Kirjoitettu 17.2.2014

Valtuustoaloite: Vammaisasiamiehen toimen perustaminen Oulun kaupunkiin

Valtuustoaloite: Vammaisasiamiehen toimen perustaminen Oulun kaupunkiin

Esitämme, että Oulun kaupunkiin perustetaan vammaisasiamiehen toimi.

Suomen 5. suurimmassa kaupungissa Oulussa olisi syytä olla vammaisasiamies. Oulun kaupungin vammaisneuvosto on nostanut yhdeksi kärkiteemakseen vammaisasiamiehen toimen perustamisen Ouluun.

Vammaispalvelujen käsikirjassa vammaisasiamiehen tehtävät määritellään seuraavasti:

”Vammaisasiamiehen tehtävänä on edistää vammaisten ja liikkumis- ja toimimisesteisten henkilöiden edellytyksiä elää ja toimia muiden kanssa yhdenvertaisena kaupunkilaisena.

Vammaisasiamies

 • Edistää, seuraa ja selvittää vammaisten henkilöiden yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon toteutumista muihin kaupunkilaisiin nähden, sekä tiedottaa ja raportoi toimenpiteistä.
 • Seuraa vammaisten henkilöiden perusoikeuksien ja syrjimättömyyden toteutumista.
 • Tekee näkyväksi epäkohtia, jotta varhainen puuttuminen niihin olisi suunnittelussa ja päätöksenteossa mahdollista.
 • Toimii asiantuntijana kaupungin työryhmissä, kehittämishankkeissa ja projekteissa vammaisuuteen ja palvelujen saavutettavuuteen liittyvissä asioissa.
 • Järjestää koulutusta kaupungin henkilöstölle, luottamushenkilöille sekä vammaisjärjestöille tehtäväkuvaansa liittyvissä asioissa.
 • Toimii tarvittaessa linkkinä kaupungin eri toimijoiden ja paikallisten vammais- ja pitkäaikaissairaiden järjestöjen välillä.
 • Vastaanottaa kaupunkilaisten palautetta vammaisuuteen ja palvelujen savutettavuuteen liittyvissä asioissa.
 • Edistää kaupungin palvelujen saavutettavuutta sekä myönteistä asennoitumista vammaisuutta ja esteettömyyttä kohtaan.
 • Osallistuu kaupungin vammaisneuvoston työskentelyyn valmistelijana ja sihteerinä.
 • Ohjaa ja neuvoo vammaisia henkilöitä ja heidän läheisiään vammaisuuteen liittyvissä kysymyksissä.”

Oulussa 17.2.2014

Anne Snellman, ps.
Veijo Väänänen
Annemari Enojärvi
Juha Vuorio
Jenna Simula
Vaili Jämsä-Uusitalo
Olli Immonen
Ville Vähämäki

Kirjoitettu 9.2.2014

Raportti: Luottamushenkilöiden kokoontuminen Oulussa 9.2.2014

Raportti: Luottamushenkilöiden kokoontuminen Oulussa 9.2.2014

Valtuustoryhmän ja kaikkien Oulun, Haukiputaan ja Kiimingin Perussuomalaisten luottamushenkilöiden yhteinen tilaisuus Kirkkotorin koulutuskeskuksessa sunnuntaina 9.2.2014 keräsi 20 päisen aktiivijoukon meneillään olevista talviolympialaisista huolimatta.

Tilaisuudessa annettiin hyviä eväitä luottamustehtävien hoitoon sekä kuultiin kuulumisia eduskunnasta.

Kirkkotori 9.2.2014

”Perhekuva” seminaariin osallistujista. copyright: Vaili Jämsä-Uusitalo

Kirkkotori 9.2.2014

”Perhekuva” seminaarin osallistujista. copyright: Juha Vuorio

Kirkkotori 9.2.2014

Kuvassa seminaarin osallistujia. copyright: Juha Vuorio

Kirkkotori 9.2.2014

Kuvassa vasemmalla Oulun PS valtuustoryhmän puheenjohtaja Juha Vuorio sekä oikealla Oulun Perussuomalaiset ry puheenjohtaja Lare Inkala. copyright: Jari-Pekka Teurajärvi

Kirkkotori 9.2.2014

Kuvassa kansanedustaja Pirkko Mattila. copyright: Jari-Pekka Teurajärvi

Kirkkotori 9.2.2014

Kuvassa vasemmalla Oulun Perussuomalaiset ry tiedottaja Jari-Pekka Teurajärvi sekä oikealla puheenjohtaja Lare inkala. copyright: Juha Vuorio

 

Kirjoitettu 3.2.2014

Raportti: Talous- ja kirjanpitokoulutus Oulussa 2.2.

Perussuomalaiset rp. järjesti sunnuntaina 2.2.2014 talous- ja kirjanpitokoulutuksen Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun Perussuomalaisten paikallisyhdistysten taloudenhoitajille, puheenjohtajille sekä muille jotka paikallisyhdistyksistä koulutusta tarvitsivat. Koulutus järjestettiin Oulussa, Kirkkotorin koulutuskeskuksessa ja paikan päälle oli saapunut monikymmenpäinen joukko Perussuomalaisia aktiiveja. Paikan päällä vieraili myös kansanedustaja, eurovaaliehdokas Pirkko Mattila. Kouluttajana toimi Perussuomalaisten talouspäällikkö Auli Kangasmäki sekä järjestösihteeri Pekka Kataja.

Oulun Perussuomalaiset ry osallistui koulutukseen puheenjohtaja Lare Inkalan, taloudenhoitaja Helena Lämpsän sekä sihteeri Olli Rundgrenin voimin. Koulutuksen ajankohta oli valittu erinomaisesti heti vuoden alkuun, ajatellen paikallisyhdistysten uusia toimijoita.

(Klikkaa allaolevia kuvia, jos haluat nähdä ne suurempana)

Talous- ja kirjanpitokoulutus Oulussa 2.2

Talous- ja kirjanpitokoulutus Oulussa 2.2. (copyright Sebastian Tynkkynen)

 

 

 

 

 

 

Keskittynyttä porukkaa ja yhdessätekemisen meininki.

Keskittynyttä porukkaa ja yhdessätekemisen meininki. (copyright Sebastian Tynkkynen)

Myös kuulumisia kerettiin vaihtaa (copyright Sebastian Tynkkynen)

Myös kuulumiset ehdittiin vaihtaa. (copyright Sebastian Tynkkynen)

J-P Teurajärvi (teksti), Sebastian Tynkkynen (kuvat)

Kirjoitettu 30.1.2014

Luottamushenkilöiden kokoontuminen Oulussa 9.2

Oulun alueen Perussuomalaisten luottamushenkilöiden kokoontuminen sunnuntaina 9.2 Kirkkotorilla Asemakatu 5

Valtuustoryhmän ja kaikkien Oulun, Haukiputaan ja Kiimingin Perussuomalaisten luottamushenkilöiden yhteinen tilaisuus Kirkkotorin koulutuskeskuksessa sunnuntaina 9.2 klo 12 alkaen. Tilaisuus on kaikille Oulun alueen Perussuomalaisille, joilla on jonkinlainen luottamustehtävä tai toimii aktiivisesti yhdistyksen parissa.
Alustava ohjelma:

1. Avaus, Oulun Perussuomalaisten puheenjohtaja Lare Inkala
2. Eduskunnan kuulumiset, kansanedustaja Ville Vähämäki
3. Kakuntekijät ja -jakajat, valtuustoryhmän puheenjohtaja Juha Vuorio
4. Oulun luottamusmiestehtävät, kaupunginhallituksen jäsenemme Vaili Jämsä-Uusitalo ja Anne Snellman
5. Maakunnalliset luottamuspaikat: kansanedustaja Pirkko Mattila
6. EU-vaalit: euroehdokas ja kansanedustaja Pirkko Mattila
7. Perussuomalaisten Oulun toimintaa kevätkaudella (tupaillat, Arinan vaalit, EU vaalit, ..) tiedottaja Jari-Pekka Teurajärvi
kahvitarjoilu, Lare Inkala toimii tilaisuuden puheenjohtajana

Tervetuloa!

Lisätietoja tilaisuudesta: Jari-Pekka Teurajärvi (teurajarvi@nullhotmail.com, puh: 040 807 3847)
katso Uuden Oulun Luottamushenkilöt
Asemakatu 5, 90100 Oulu
Kirjoitettu 26.1.2014

Juha Vuorio valtuustoryhmän johtoon

Valtuustoryhmän vuosikokouksessa 26.1.2014 uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Oulun Energiakonsernin puheenjohtajana toimiva valtuutettu Juha Vuorio.

Varapuheenjohtajaksi valittiin kaupunginhallituksen ensimmäisenä varapuheenjohtajana toimiva valtuutettu Vaili Jämsä-Uusitalo. Sihteerinä jatkaa mm. kansanedustaja Olli Immosen avustajana toimiva valtuutettu Jenna Simula.

Oulun Perussuomalasiten kaupunginhallituksen ryhmää johtaa edelleen kaupunginhallituksen jäsen ja valtuutettu Anne Snellman.

 

Kirjoitettu 18.1.2014

Olli Rundgren valittiin uudeksi sihteeriksi

Oulu_toimet_02

Oulun Perussuomalaisten hallituksen järjestäytymiskokouksen osanottajia kuvassa vasemmalta: Anne Snellman, Vaili Jämsä-Uusitalo, Helena Lämpsä, Olli Rundgren, Raimo Rautiola, Seppo Leskinen, Juha Vuorio, Lare Inkala, Joukamo Kortesalmi, Jari-Pekka Teurajärvi ja Jari Pirinen sekä Paula Juka.

Oulun Perussuomalaiset ry:n hallituksen järjestäytymiskokous valitsi paikallisyhdistyksen varapuheenjohtajaksi kaupunginvaltuutettu Juha Vuorion. Sihteeriksi puolestaan valittiin palveluesimies Olli Rundgren ja taloudenhoitajaksi kirjeenvaihtaja Helena Lämpsä.

Oulun Perussuomalaisten tiedottajaksi valittiin insinööri Jari-Pekka Teurajärvi.

Hallituksen kokouksessa puheenjohtajana toimi yhdistyksen tuore puheenjohtaja Lare Inkala. Tilaisuudessa vierailivat myös Perussuomalaisten järjestösihteeri Joukamo Kortesalmi ja Perussuomalaisten Pohjois-Pohjanmaan piirin puheenjohtaja Paula Juka.

Tilaisuudessa kukitettiin yhdistyksen vetovastuusta luopunut aiempi puheenjohtaja Perussuomalaisten Pohjois-Pohjanmaan piirin toiminnanjohtaja Jari Pirinen.

Kirjoitettu 8.12.2013

Lare Inkala Oulun PS -johtoon

oulun ps hallitusOulun Perussuomalaisten uuden hallituksen jäseniä kuvassa vasemmalta: Juha Vuorio, Sebastian Tynkkynen, Vaili Jämsä-Uusitalo, uusi puheenjohtaja Lare Inkala, Anne Snellman ja Raimo Rautiola.

Freelancer, Oulunsalon kulttuuri-instituutin puheenjohtaja Lare Inkala valittiin Oulun Perussuomalaiset ry:n puheenjohtajaksi paikallisyhdistyksen sääntömääräisessä syyskokouksessa sunnuntaina Oulussa.

Aikaisempi puheenjohtaja ja monivuotinen hallituksen jäsen Jari Pirinen ei ollut käytettävissä puheenjohtajan tehtävään.

Inkala voitti puheenjohtajavaalissa vastassa olleen insinööri Jari-Pekka Teurajärven.

Oulun Perussuomalaisten muiksi hallituksen jäseniksi valittiin opintoasiain sihteeri, kaupunginhallituksen 1. varapuheenjohtaja Vaili Jämsä-Uusitalo varalla DI, kansanedustaja Ville Vähämäki, DI, kaupunginvaltuutettu Juha Vuorio varalla henkilökohtainen avustaja, kaupunginvaltuutettu Annemari Enojärvi, FT, kaupunginhallituksen jäsen Anne Snellman varalla yrittäjä, kaupunginvaltuutettu Veijo Väänänen, kasvatustieteiden yo, varavaltuutettu Sebastian Tynkkynen varalla sihteeri Helena Lämpsä, yrittäjä, varavaltuutettu Raimo Rautiola varalla virastomestari Seppo Paakkari ja eläkeläinen, varavaltuutettu Seppo Leskinen varalla insinööri Jari-Pekka Teurajärvi sekä ambulanssinkuljettaja Olli Rundgren varalla eduskunta-avustaja, kaupunginvaltuutettu Jenna Simula.

Paikallisyhdistyksen edustajiksi Perussuomalaisten Pohjois-Pohjanmaan piirin kokouksiin valittiin Vaili Jämsä-Uusitalo varalla Ville Vähämäki, Juha Vuorio varalla Annemari Enojärvi, Anne Snellman varalla Veijo Väänänen, Sebastian Tynkkynen varalla Helena Lämpsä, Raimo Rautiola varalla Seppo Paakkari, Seppo Leskinen varalla Jari-Pekka Teurajärvi, Olli Rundgren varalla eduskunta-avustaja Jenna Simula, Teuvo Saikkonen varalla Pasi Rousu ja Esa Paloniemi varalla Timo Mällinen sekä Lare Inkala varalla Leila Marttila.

Kirjoitettu 30.9.2013

Oulun Perussuomalaisten veneretki

syksyn veneretki_5Pitkä lämmin loppukesä mahdollisti veneilyn hyvässä säässä vielä syyskuussa:

Syyskuun lopun veneretki ja saunailta olivat onnistunut tilaisuus Hietasaaressa. Kuvassa yhdistyksen varapuheenjohtajan Lare Inkalan vene ja miniristeilyllä mukana olleita perussuomalaisia. Mukaan tuli vielä pari ihmistä jotka eivät ehtineet kuvaan. Veneilykauden jälkeen olleet poikkeuksellisen lämpimät säät mahdollistivat tunnin veneilyn Oulun edustalla