Mediatiedote

TIEDOTE 30.10.2022

Julkaisuvapaa: HETI

RYHMÄNJOHTAJA ANNA KOSKELA LÄHTEE HAKEMAAN PERUSSUOMALAISTEN POHJOIS-POHJANMAAN PIIRIN PUHEENJOHTAJUUTTA

Perussuomalaisten Pohjois-Pohjanmaan piirin puheenjohtaja on vaihtumassa. Nykyinen puheenjohtaja Ahti Moilanen on ilmoittanut, että ei ole enää käytettävissä. Uusi puheenjohtaja vuodelle 2023 valitaan 12.11.2022.

Oulun Perussuomalaiset ry. on päättänyt 30.10.2022 hallituksen kokouksessa esittää uudeksi puheenjohtajaksi Anna Koskelaa.

Anna Koskela on alue- ja kaupunginvaltuutettu, Oulun Kaupunginvaltuuston Perussuomalaisten valtuustoryhmän puheenjohtaja ja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen Perussuomalaisten valtuustoryhmän puheenjohtaja. Hän on toiminut Perussuomalaisten Pohjois-Pohjanmaan piirin varapuheenjohtajana marraskuusta 2020 tammikuuhun 2022.

– ”Pohteen aluevaltuuston perussuomalaisten ryhmänjohtajana tunnistan koko laajan Pohjois-Pohjanmaan erityispiirteet. Puheenjohtajana puolustan alueen perussuomalaisten äänestäjien arvoja ja teen työtä pohjoispohjalaisen parhaaksi Kalajoelta Kuusamoon ja Ii:stä Pyhäjärvelle. Olemme uuden edessä hyvinvointialueen aloittaessa toimintansa 1.1.2023. Tarvitsemme paikallisyhdistysten, aluevaltuustoryhmän ja Pohjois-Pohjanmaan piirin saumatonta yhteistyötä, jotta voimme puolustaa maakuntamme asukkaiden palveluita myös jatkossa.” – Anna Koskela.

Oulun Perussuomalaiset ry.

Lisätietoja:
Puheenjohtaja Janne Koskela 044 5913949

Kirjoitettu 30.10.2022

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa