Perussuomalaiset ajavat koko kaupungin hyvinvointia

Julkilausuma 15.12.2014, julkaisuvapaa

Perussuomalaiset ajavat koko kaupungin hyvinvointia

Syksyn budjettiäänestysten aikana päätöksenteossa on käsitelty parikin kertaa asioita, joissa on tehty valintoja koko alueemme tasavertaisesta kohtelusta.

Ennen varsinaista talousarviota kaupunginvaltuusto päätti tiukassa äänestyksessä, että rakentamattomille tonteille ei aseteta ylimääräistä kiinteistöveroa. Tämä olisi ollut kohtuutonta vaikkapa perheille, joissa on varattu lapsille tuleva talonpaikka perheen omille maille. Kaupungilla on tarvittaessa muitakin keinoja puuttua yhdyskuntarakenteen mahdollisiin epäkohtiin.

Talousarvion käsittelyssä puolestaan päätettiin jatkaa alueen kunnissa yleisesti käytössä ollutta kunnan suorittamaa talviaurausta myös yksityisteillä. Yksityisteiden varsilla maksetaan asunnoista kiinteistöveroa aivan kuin keskeisemmilläkin alueilla. Tämä onnistunut päätös aikaansaa myös yleisemmin koko Uuden Oulun alueen teiden avustusperiaatteiden tarkistamisen ja yhdenmukaistamisen.

Perussuomalaiset olivat ainoa valtuustoryhmä, joka oli yksimielisinä molemmissa äänestyksissä koko alueen tasavertaisuutta edistävällä kannalla.

Oulun Perussuomalaisten valtuustoryhmä
Oulussa 15.12.2014

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa