Viimeisin jäsenkirjeemme, olkaa hyvät

Hyvä Oulun Perussuomalaisten jäsen

Puoluekokouksessaan Jyväskylässä 10. ja 11. kesäkuuta perussuomalaiset valitsivat demokraattisesti ja sääntöjensä mukaisesti puolueen puheenjohtajaksi Jussi Halla-ahon, varapuheenjohtajiksi Laura Huhtasaaren, Teuvo Hakkaraisen ja Juho Eerolan, sekä puoluesihteeriksi Riikka Slunga-Poutsalon.

Yhdistyksemme seisoo puoluekokouksen päätösten ja siellä valitun puoluejohdon takana sekä kunnioittaa perussuomalaisia arvoja ja jo aiemmin hyväksyttyjä puolueohjelmiamme.

Perussuomalainen puolue sekä paikalliset yhdistyksemme, valtuustoryhmä ja muut toimielimemme tulevat jatkamaan perussuomalaista työtä yhdessä jäsenistömme kanssa.

Maakuntavaalit ovat seuraava isompi yhteinen ponnistuksemme. Näihin tulemme panostamaan suunnitelmien mukaisesti. Ehdokkuudesta ja erilaisiin tapahtumiin liittyvästä vaalityöstä kiinnostuneita pyydetään ottamaan yhteyttä Seppo Paakkariin (puh: 044 971 6879, seppop10@nullgmail.com).

Pyydämme seuraamaan sivujamme oulu.perussuomalaiset.fi, joilla kerrotaan mm. kesätapahtumistamme. Yhteistyöterveisin ja hyvää alkukesää toivottaen,

Oulun Perussuomalaiset Ry, hallitus

lisätietoja:

– puheenjohtaja Lare Inkala, puh 040 181 9319

– valtuustoryhmän puheenjohtaja Juha Vuorio, puh 040 500 6955

 

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa